Prime Minister's Office
Prime Minister’s interaction at the Business Lunch hosted by Prime Minister of Greece
25 AUG 2023 8:31PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi attended the business lunch hosted by H.E. Mr. Kyriakos Mitsotakis, Prime Minister of Greece, in Athens on 25 August 2023.
The event saw participation from leading Indian and Greek CEOs from diverse sectors including shipping, infrastructure, energy, among others.
During his remarks, Prime Minister highlighted India’s progress in areas such as renewables, startups, pharma, IT, digital payments and infrastructure and the various initiatives undertaken to foster business. He acknowledged the role played by these industry leaders in strengthening bilateral relations and promoting economic cooperation between India and Greece.
Prime Minister encouraged the business leaders to utilize the investment opportunities in India and be a part of India’s growth story.
The following CEOs participated in the event:
Sr. No.
COMPANY
EXECUTIVE
1.
Elpen
Mr. Theodore E. Tryfon, CO/CEO
2.
Gek Terna Group
Mr. Georgios Peristeris, Chairman of the BoD
3.
Neptunes Lines Shipping and Managing Enterprises S.A.
Mrs. Melina Travlou, Chair of the BoD
4.
Chipita S.A.
Mr. Spyros Theodoropoulos, Founder
5.
Eurobank S.A.
Mr. Fokion Karavias, CEO
6.
Temes S.A.
Mr. Achilles Constantakopoulos, Chairman and CEO
7.
Mytilineos Group
Mr. Evangelos Mytilineos, Chairman and CEO
8.
Titan Cement Group
Mr. Dimitri Papalexopoulos, Chairman of the BoD
9.
Intas Pharmaceuticals
Mr. Binish Chudgar, Vice Chairman
10.
EEPC
Mr. Arun Garodia, Chairman
11.
Emcure Pharmaceuticals
Mr. Samit Mehta, MD and CEO
12.
GMR Group
Mr. Srinivas Bommidala, Group Director
13.
ITC
Mr. Sanjiv Puri, Chairman and MD
14.
UPL
Mr. Vikram Shroff, Director
15.
Shahi Exports
Mr. Harish Ahuja, MD

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গ্রীসকী প্রধান মন্ত্রীনা শিনখিবা বিজিনেসকী ওইবা চাকলেন্দা প্রধান মন্ত্রীনা ৱারী ৱাতাই শাবা
25 AUG 2023 8:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গ্রীসকী প্রধান মন্ত্রী H.E. মিস্তর কাইরিয়াকোস মিতসিতাকিসনা ওগস্ত 25, 2023দা এথেন্সতা শিনখিবা বিজিনেসকী চাকলেন অমদা শরুক য়াখ্রে।
থৌরম অদুদা সিপ্পিং, ইনফ্রাস্ত্রকচর, ইনর্জীনচিংবা সেক্তর কয়ামরুমদগী মকোকথোংবা ভারত অমসুং গ্রীক্কী CEOশিংনা শরুক বাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ৱারোলদা বিজিনেস চাউখৎনবা রিন্যুৱেবক, স্তার্তঅপ, ফার্মা, IT, দিজিতেল পেমেন্তস অমসুং ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং খোঙথাং কয়ামরুমদা ভারতনা খুমাং চাউশিল্লিবা অদুগী মতাংদা ফোঙদোকখি। মসিগী ইন্দস্ত্রীগী লুচিংবশিং অসিনা ভারত অমসুং গ্রীসকী মরক্তা বাইলেতরেল ওইবা মরীশিং মপাঙ্গল কনখৎহনবা অমসুং ইকোনোমিক কোওপরেসন প্রমোৎ তৌবদা লৌরিবা থৌদাং অদুবু ইকাই খুম্নবা উৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা বিজিনেস লুচিংবশিংদা ভারত্তা ইনবেস্তমেন্তকী খুদোংচাবশিং লৌনবা অমসুং ভারতকী চাউখৎ লমজেলদা শরুক য়ানবা পুকনীং থৌগৎখি।
থৌরম অদুদা মখাগী CEOশিং অসিনা শরুক য়াখি:
Sr. No.
কম্পনী
একজিক্যুতিব
1.
এলপেন
মিস্তর থিওদোর ই. ত্রাইফন, CO/CEO
2.
গেক তর্না গ্রুপ
মিস্তর জোর্জিয়স পেরিস্তেরিস, BoD গী চীয়র্মন
3.
নেপচুন্স লাইন্স শিপ্পিং এন্দ মেনেজিং এন্তরপ্রাইজেস S.A.
মিস্ত্রেস মেলিনা ত্রাবলো, BoD গী চীয়র্মন
4.
চিপিতা S.A.
মিস্তর স্পাইরস থিওদোরোপোলস, ফাউন্দর
5.
য়ুরোবেঙ্ক S.A.
মিস্তর ফোকিয়ন করাবিয়স, CEO
6.
তেমিস S.A.
মিস্তর অর্কিলিস কোন্সতেন্তাকোপোলস, চীয়র্মন অমসুং CEO
7.
মাইতিলিনিয়স গ্রুপ
মিস্তর ইভাঞ্জেলস মাইতিলিনিয়স, চীয়র্মন অমসুং CEO
8.
তাইতান সিমেন্ত গ্রুপ
মিস্তর দিমিত্রি পাপালেক্সোপোলস, BoDগী চীয়র্মেন
9.
ইন্তাস ফার্মাকোতিকেলস
মিস্তর বিনিশ চুদগর, ভাইস চীয়র্মেন
10.
EEPC
মিস্তর অরুন গরোদিয়া, চীয়র্মেন
11.
এমক্যুর ফার্মাকোতিকেলস
মিস্তর সমিত মহেতা, MD অমসুং CEO
12.
GMR গ্রুপ
মিস্তর শ্রিনিবাস বোম্মিদালা, গ্রুপ দিরেক্তর
13.
ITC
মিস্তর সঞ্জিব পুরি, চীয়র্মেন অমসুং MD
14.
UPL
মিস্তর বিক্রম শ্রোফ, দিরেক্তর
15.
শাহি এক্সপোর্তস
মিস্তর হরিশ অহুজা, MD