প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মিজোরমদা থোংগী খুদোংথীবা থোকপদা মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙবদা পি.এম.না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
অৱাবা তারবশিংগী মফমদা PMNRFতগী ক্ষেতী পুরোন পীগনি লাউথোকখ্রে
23 AUG 2023 12:45PM by PIB Imphal
মিজোরমদা থোংগী খুদোংথীবা থোকপদা মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙবদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থম্মোই শেংনা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংদা PMNRFকী মাইকৈদগী লুপা 2 অমসুং অশোকপশিংগী মফমদনা লুপা 50,000 পীগনি লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“মিজোরমদা থোংগী খুদোংথীবা থোকখিবা অসিনা য়াম্না নুংঙাইহন্দ্রে। লৈখিদ্রবশিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি। শোক্লবশিংনা য়াম্না থুনা ফগৎপা ওইসনু। রেস্ক্যুগী থবক মখা চত্থরি অমসুং অশোকপশিংগী মফমদা পাংবা য়াবা মতেং খুদিংমক পাংলি।
লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংদা PMNRFকী মাইকৈদগী লুপা 2 অমসুং অশোকপশিংগী মফমদনা লুপা 50,000 পীগনিঃ PM @narendramodi”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to bridge mishap in Mizoram
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
23 AUG 2023 12:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to bridge mishap in Mizoram.
The Prime Minister also announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Pained by the bridge mishap in Mizoram. Condolences to those who have lost their loved ones. May the injured recover soon. Rescue operations are underway and all possible assistance is being given to those affected.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. Rs. 50,000 would be given to the injured: PM @narendramodi”