প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মেঘালয়গী কিহোম্বু লৈবাক মনুং অমসুং মপান্দা শকখঙলক্লিবা অসি উবদা নুংঙাইবা ফাওইঃ প্রধান মন্ত্রী
19 AUG 2023 9:54AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মেঘালয়গী কিহোম্বু লৈবাক মনুং অমসুং মপান্দা শকখঙলক্লিবা অসি উবদা নুংঙাইবা ফাওই হায়না ফোংদোকখ্রে।
মেঘালয়গী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী কে. সাংমানা নই দিল্লীগী দিল্লী হাত্তা পাংথোক্লিবা কিহোম কুহ্মৈগী মতাংদা থমখিবা Xকী থ্রেদ অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিঃ
“মেঘালয়গী কিহোম্বু লৈবাক মনুং অমসুং মপান্দা শকখঙলক্লিবা অসি উবদা নুংঙাইবা ফাওই। মসিগুম্বা থৌওং অসিনা ঐখোয়গী দাইবর্স ওইরবা এগ্রিকলচরগী হেরিতেজপু চাউখৎহনবতা নত্তনা ঐখোয়গী লৌমীশিংগী মপাঙ্গলসু হাপ্পি”।

Prime Minister's Office
Happy to see Meghalaya’s Pineapples receiving the recognition they deserve both domestically and internationally: Prime Minister
19 AUG 2023 9:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that he is happy to see Meghalaya’s Pineapples receiving the recognition they deserve both domestically and internationally.
In response to X thread of Chief Minister of Meghalaya, Shri K Sangma about Pineapple Festival at Dilli Haat, New Delhi, Prime Minister said;
“Happy to see Meghalaya’s Pineapples receiving the recognition they deserve both domestically and internationally. Such endeavors not only celebrate our diverse agricultural heritage but also empower our farmers.”