ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମେଘାଳୟ ସପୁରୀକୁ ଉଭୟ ଘରୋଇ ଓ ଅନ୍ତର୍ଜାତୀୟସ୍ତରରେ ମାନ୍ୟତା ମିଳୁଥିବା ଦେଖି ଖୁସି ଯାହା ପାଇଁ ଏହା ଯୋଗ୍ୟ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
19 AUG 2023 9:54AM by PIB Bhubaneswar
ଉଭୟ ଘରୋଇ ଓ ଅନ୍ତର୍ଜାତୀୟ ସ୍ତରରେ ମେଘାଳୟ ସପୁରୀକୁ ଏହାର ଯୋଗ୍ୟତା ଅନୁସାରେ ମାନ୍ୟତା ମିଳୁଥିବା ଦେଖି ଖୁସି ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ।
ନୂଆଦିଲ୍ଲୀର ଦିଲ୍ଲୀ ହାଟରେ ସପୁରୀ ମହୋତ୍ସବ ବାବଦରେ ମେଘାଳୟ ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ କେ. ସାଙ୍ଗମାଙ୍କ ଏକାଧିକ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟର ଜବାବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
‘ଘରୋଇ ତଥା ଅନ୍ତର୍ଜାତୀୟ ସ୍ତରରେ ମେଘାଳୟର ସପୁରୀ ମାନ୍ୟତା ପାଇବା ଦେଖି ବହୁତ ଖୁସି, ଯାହା ପାଇଁ ସେଗୁଡ଼ିକ ଯୋଗ୍ୟ । ଏପରି ପ୍ରୟାସ କେବଳ ଆମ ବିବିଧ କୃଷି ଐତିହ୍ୟକୁ ପାଳନ କରେନି ବରଂ ଆମ କୃଷକମାନଙ୍କୁ ମଧ୍ୟ ସଶକ୍ତ କରିଥାଏ’ ।

Prime Minister's Office
Happy to see Meghalaya’s Pineapples receiving the recognition they deserve both domestically and internationally: Prime Minister
19 AUG 2023 9:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that he is happy to see Meghalaya’s Pineapples receiving the recognition they deserve both domestically and internationally.
In response to X thread of Chief Minister of Meghalaya, Shri K Sangma about Pineapple Festival at Dilli Haat, New Delhi, Prime Minister said;
“Happy to see Meghalaya’s Pineapples receiving the recognition they deserve both domestically and internationally. Such endeavors not only celebrate our diverse agricultural heritage but also empower our farmers.”