প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নই দিল্লীগী লাল কিলাগী ফম্বাক্তগী 77শুবা নিংতম নুমিৎকী থৌরমদা লৈবাক মীয়ামদা ৱা ঙাঙবদা কোওপরেতিব অসি লৈবাক্কী খুন্নাইগী শেন্মিৎলোনগী মশক থোকপা শরুক অমনি হায়খ্রে
মসিবু মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা, মোদর্নাইজ তৌনবা অমসুং লৈবাক্কী মফম খুদিংদা লৈবা গনতন্ত্রগী খ্বাইদগী চাউবা য়ুনিৎপু মপাঙ্গল লৈহন্নবগীদমক্তা, ঐখোয়না তোঙানবা কোওপরেতিব মন্ত্রালয় অমা শেমখি
কোওপরেসন মন্ত্রালয়না লৈবাক অসিদা কোপরেতিবশিংগী নেতৱর্ক অমা শেমগৎলি, খ্বাইদগী লাইরবা মীওইশিংনা লৈবাক চাউখৎপদা শরুক য়াবা ঙমহন্নবগীদমক্তা মখোয়গী খোল্লাও তারি, তঙাই ফদবশিং পীরি
15 AUG 2023 1:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নই দিল্লীগী লাল কিলাগী ফম্বাক্তগী 77শুবা নিংতম নুমিৎকী থৌরমদা লৈবাক মীয়ামদা ৱা ঙাঙবদা কোওপরেতিব অসি লৈবাক্কী খুন্নাইগী শেন্মিৎলোনগী মশক থোকপা শরুক অমনি হায়খ্রে। মসিবু মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা, মোদর্নাইজ তৌনবা অমসুং লৈবাক্কী মফম খুদিংদা লৈবা গনতন্ত্রগী খ্বাইদগী চাউবা য়ুনিৎপু মপাঙ্গল লৈহন্নবগীদমক্তা, ঐখোয়না তোঙানবা কোওপরেতিব মন্ত্রালয় অমা শেমখিবনি হায়না মহাক্না হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা কোওপরেসন মন্ত্রালয়না লৈবাক অসিদা কোপরেতিবশিংগী নেতৱর্ক অমা শেমগৎলি, খ্বাইদগী লাইরবা মীওইশিংনা লৈবাক চাউখৎপদা শরুক য়াবা ঙমহন্নবগীদমক্তা মখোয়গী খোল্লাও তারি, তঙাই ফদবশিং পীরি হায়না পাউদমখি। ভারতনা ‘সাহকার সে সমাধী’গী লম্বীদা চৎনবা ৱারেপ লৌখি হায়না মহাক্না মখা তানা ফোংদোকখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi, addressing the nation on the occasion of 77th Independence Day from the Red Fort in New Delhi, said that Cooperatives are a significant part of the country's social economy
A separate Ministry of Cooperation has been created to strengthen cooperatives, modernise them and strengthen the biggest unit of democracy in every nook and corner of the country
Ministry of Cooperation is spreading a network of cooperatives in the country, ensuring that the voices of even the poorest individuals are heard, their needs are met, and they can contribute to the nation's development
15 AUG 2023 1:59PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi, addressing the nation on the occasion of 77th Independence Day from the Red Fort in New Delhi, said that Cooperatives are a significant part of the country's social economy. He said that a separate Ministry of Cooperation has been created to strengthen cooperatives, modernise them and strengthen the biggest unit of democracy in every nook and corner of the country
Prime Minister said that Ministry of Cooperation is spreading a network of cooperatives in the country, ensuring that the voices of even the poorest individuals are heard, their needs are met, and they can contribute to the nation's development. He stressed that India has chosen the path of “Sahkar se Samriddhi”.