উপ-রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
মাইপাক্না চন্দ্রয়ান-৩ থাগৎখিবদা উপ-রাস্ত্রপতিনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
14 JUL 2023 4:22PM by PIB Imphal
মাইপাক্না চন্দ্রয়ান-৩ মিসন থাগৎখিবদা উপ-রাস্ত্রপতি শ্রী জগদিপ ধানখারনা ইন্দিয়ান স্পেস রিছার্স ওর্গনাইজেসন(ইসরো) থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, উপ-রাস্ত্রপতিনা হায়খি;
“পুৱারি ওইরবা চন্দ্রয়ান-৩ থাগৎপগীদমক #ISRO কাংবু থাগৎচরি। মসিগী মাইপাকপা অসিনা স্পেস সাইন্স অমসুং রিছার্সতা লৈবাক অসিগী খুমাংচাউশিনবা অদু উৎথোক্লে। ভারতকী সুন্দ্রংগী খোঙচৎকী মাইপাকপা অসিগীদমক ভারতমচা খুদিংমক চাউথোকচবা পোকহল্লে”।

Vice President's Secretariat
Vice-President lauds the successful launch of Chandrayaan-3
14 JUL 2023 4:22PM by PIB Delhi
The Vice-President, Shri Jagdeep Dhankhar, congratulated the Indian Space Research Organisation (ISRO) on the successful launch of the Chandrayaan-3 mission.
In a Tweet, the Vice-President said:
"Congratulations to the team at #ISRO for the historic launch of Chandrayaan-3! This extraordinary feat highlights the advancement the country has made in space science & research. This milestone in India's stellar space journey makes every Indian proud!"