প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ সৈতে ফ্ৰান্সৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ কূটনৈতিক উপদেষ্টাৰ সাক্ষাৎ
দ্বিপাক্ষিক সহযোগিতাৰ বিভিন্ন দিশৰ অগ্ৰগতিৰ বিষয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰীক অৱগত কৰে বনে
বাষ্টিল দিৱস উদযাপন অনুষ্ঠানলৈ আমন্ত্ৰণৰ বাবে ৰাষ্ট্ৰপতি মেক্ৰনক কৃতজ্ঞতা জ্ঞাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে জনায় যে পেৰিছত ৰাষ্ট্ৰপতি মেক্ৰনক সাক্ষাতৰ বাবে তেওঁ অপেক্ষা কৰি আছে
06 JUL 2023 4:20PM by PIB Guwahati
ফ্ৰান্সৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ কূটনৈতিক উপদেষ্টা শ্ৰী ইমানুৱেল বনে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ আগন্তুক ফ্ৰান্স ভ্ৰমণৰ পৰিপ্ৰেক্ষিতত দ্বিপাক্ষিক সহযোগিতাৰ বিভিন্ন দিশত হোৱা অগ্ৰগতি সন্দৰ্ভত শ্ৰী বনে প্ৰধানমন্ত্ৰীক অৱগত কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ১৪ জুলাইত বাষ্টিল দিৱস উদযাপন অনুষ্ঠানত সন্মানীয় অতিথি হিচাপে অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ তেওঁক আমন্ত্ৰণ জনোৱাৰ বাবে ৰাষ্ট্ৰপতি মেক্ৰনক কৃতজ্ঞতা জ্ঞাপন কৰে।
হিৰোছিমাত ৰাষ্ট্ৰপতি মেক্ৰ'নৰ সৈতে হোৱা তেওঁৰ শেহতীয়া বৈঠকৰ কথা স্মৰণ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে তেওঁ পেৰিছত তেওঁলোকৰ আগন্তুক বাৰ্তালাপক লৈ অধীৰ আগ্ৰহেৰে অপেক্ষাৰত, যিয়ে ভাৰত-ফ্ৰান্স কৌশলগত অংশীদাৰিত্বক আৰু অধিক শক্তিশালী কৰিব।

Prime Minister's Office
Diplomatic Advisor to the President of France calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
Mr. Bonne briefs PM on the progress in various areas of bilateral cooperation
PM conveys his gratitude to President Macron for invitation to participate in the Bastille Day celebrations
PM conveys that he looks forward to his meeting with President Macron in Paris
06 JUL 2023 4:20PM by PIB Delhi
Diplomatic Advisor to the President of France, Mr. Emmanuel Bonne, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
Mr. Bonne briefed PM on the progress in various areas of bilateral cooperation in the context of PM’s forthcoming visit to France.
PM conveyed his gratitude to President Macron for his invitation to participate in the Bastille Day celebrations as Guest of Honour on July 14.
Recalling his recent meeting with President Macron in Hiroshima, PM said that he looked forward to continuing their conversation in Paris that would further strengthen India-France Strategic Partnership.