প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতিগী দিপ্লোমেতি এদভাইজরনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে
তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা লৈবাক অনি মতেং পাংনবগী মতাংদা বোন্নেনা প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখি
বেস্তাইল দে থৌরম শরুক য়ানবা চেবাউ পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি মেক্রোনগী মফমদা তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে
মহাক্না পেরিসতা রাস্ত্রপতি মেক্রোন উনগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা থাজবা ফোঙদোকখি
06 JUL 2023 4:20PM by PIB Imphal
ঙসি ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতিগী দিপ্লোমেতি এদভাইজর ইম্মানুয়েল বোন্নেনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ফ্রান্স খোঙচৎকা মরী লৈননা তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা লৈবাক অনি মতেং পাংনবগী মতাংদা বোন্নেনা প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখি।
জুলাই ১৪দা পাংথোক্কদৌরিবা বেস্তাইল দে থৌরম শরুক য়ানবা চেবাউ পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি মেক্রোনগী মফমদা তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে।
হন্দক হিরোসিমাদা মহাক্না রাস্ত্রপতি মেক্রোনগা উনখিবা অদু নিংশিংলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মখোয় মখা তানা পেরিসতা ৱারি শানগনি হায়না মহাক্না থাজবা থম্লি অমসুং মসিনা ভারত-ফ্রান্সকী অচেৎপা মরুপ-মপাং ওইবা মরী মপাঙ্গল কনখৎহনগনি।

Prime Minister's Office
Diplomatic Advisor to the President of France calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
Mr. Bonne briefs PM on the progress in various areas of bilateral cooperation
PM conveys his gratitude to President Macron for invitation to participate in the Bastille Day celebrations
PM conveys that he looks forward to his meeting with President Macron in Paris
06 JUL 2023 4:20PM by PIB Delhi
Diplomatic Advisor to the President of France, Mr. Emmanuel Bonne, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
Mr. Bonne briefed PM on the progress in various areas of bilateral cooperation in the context of PM’s forthcoming visit to France.
PM conveyed his gratitude to President Macron for his invitation to participate in the Bastille Day celebrations as Guest of Honour on July 14.
Recalling his recent meeting with President Macron in Hiroshima, PM said that he looked forward to continuing their conversation in Paris that would further strengthen India-France Strategic Partnership.