Prime Minister's Office
PM shares article by Union Minister for Health and Family Welfare Dr Mansukh Mandaviya
04 JUL 2023 4:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article by Union Minister for Health and Family Welfare Dr Mansukh Mandaviya on Sickle Cell Anaemia Elimination Mission.
The Prime Minister’s Office tweeted:
“Union Health Minister Dr Mansukh Mandaviya writes how 'Sickle Cell Anaemia Elimination' Mission will provide great strength to the fight against the disease.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বালগী কেন্দ্র মন্ত্রী দাঃ মনশুখ মন্দাবিয়াগী আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
04 JUL 2023 4:28PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বালগী কেন্দ্র মন্ত্রী দাঃ মনশুখ মন্দাবিয়াগী সিক্কল সেল এনেমিয়া ইলিমিনেসন মিসনগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বালগী কেন্দ্র মন্ত্রী দাঃ মনশুখ মন্দাবিয়ানা “সিক্কল সেল এনেমিয়া ইলিমিনেসন মিসন” অসিনা লাইনা অসিগা মাইয়োক্নবদা মপাঙ্গল করম্না হাপকনি হায়না ইরি”।