প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জেনেরেল ইলেক্ত্রিক্কী সি.ই.ও ঐচ. লাউরেন্স কল্ল, জুনিয়র উনখ্রে
22 JUN 2023 6:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জেনেরেল ইলেক্ত্রিক্কী সি.ই.ও ঐচ. লাউরেন্স কল্ল, জুনিয়র উনখ্রে।
কম্পেনি অসিনা ভারত্তা মতম শাংনা পোৎথোক পুথোক্নবা থাজবা পীবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা জেনেরেল ইলেক্ত্রিক থাগৎপা ফোঙদোকখি। ভারত্তা মেনুফেকচরিং চাউখৎনবা তেক্নোলোজি মতেং পীনবগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী অমসুং কল্প জুনিয়রনা ৱা খন্নখি।
ভারত্তা এভিএসন অমসুং রিনিএবল ইনর্জি সেক্তরদা অচৌবা থৌদাং অমা লৌনবা প্রধান মন্ত্রীনা জেনেরেল ইলেক্ত্রিক্তা খঙহনখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with H. Lawrence Culp, Jr., CEO, General Electric
22 JUN 2023 6:57AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. H. Lawrence Culp, Jr., CEO of General Electric.
Prime Minister appreciated GE for its long-term commitment of manufacturing in India. Prime Minister and Mr. Culp, Jr. discussed GE’s greater technology collaboration to promote manufacturing in India.
Prime Minister invited GE to play greater role in aviation and renewable energy sector in India.