Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with H. Lawrence Culp, Jr., CEO, General Electric
22 JUN 2023 6:57AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. H. Lawrence Culp, Jr., CEO of General Electric.
Prime Minister appreciated GE for its long-term commitment of manufacturing in India. Prime Minister and Mr. Culp, Jr. discussed GE’s greater technology collaboration to promote manufacturing in India.
Prime Minister invited GE to play greater role in aviation and renewable energy sector in India.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜେନେରାଲ ଇଲେକ୍ଟ୍ରିକର ସିଇଓ ଏଚ୍ ଲରେନ୍ସ କଲ୍ପଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
22 JUN 2023 10:23AM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଜେନେରାଲ ଇଲେକ୍ଟ୍ରିକର ସିଇଓ ଏଚ୍ ଲରେନ୍ସ କଲ୍ପଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ।
ଉତ୍ପାଦନ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଭାରତରେ ଦୀର୍ଘଦିନର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଜେନେରାଲ ଇଲେକ୍ଟ୍ରିକର ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ ।
ଭାରତରେ ଉତ୍ପାଦନକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବା ନିମନ୍ତେ ଜେଇର ବ୍ୟାପକ ପ୍ରଯୁକ୍ତି ସହଯୋଗ ଉପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏବଂ ଶ୍ରୀ କଲ୍ପ ଜୁନିୟର ଆଲୋଚନା କରିଥିଲେ ।
ଭାରତରେ ବିମାନ ଏବଂ ନବୀକରଣ ଯୋଗ୍ୟ ଶକ୍ତି କ୍ଷେତ୍ରରେ ବଡ଼ ଭୂମିକା ନିଭାଇବାକୁ ମଧ୍ୟ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଜିଇକୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରିଥିଲେ ।