Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Sanjay Mehrotra, CEO, Micron
22 JUN 2023 6:58AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Sanjay Mehrotra, CEO of Micron on 21 June 2023 in Washington DC.
​Prime Minister invited Micron Technology to boost semiconductor manufacturing in India. He noted that India can provide competitive advantages in various parts of the semiconductor supply chain.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মাইক্রোনগী সি.ই.ও সঞ্জয় মেহরোত্রা উনখ্রে
22 JUN 2023 6:58AM by PIB Imphal
জুন ২১, ২০২৩দা ৱাশিংতন দি.সিদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মাইক্রোনগী সি.ই.ও সঞ্জয় মেহরোত্রা উনখ্রে।
ভারত্তা সেমিকন্দক্তর শাবগী থবক চাউখৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রীনা মাইক্রোন তেক্নোলোজিদা খঙহনখি। সেমিকন্দক্তর সপ্লাই চেনগী তোঙান-তোঙানবা শরুকশিংদা চাংদম্নবা ঙম্নবা খুদোংচাবশিং ভারতনা পীগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।