প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সোলর পাৱর শিজিন্নবগীদমক্তা গোৱাবু থাগৎখ্রে
17 JUN 2023 8:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গোৱা ইনর্জী দেবেলপমেন্ত এজেন্সী, দিপার্তমেন্ত ওফ ন্যু এন্দ রিন্যুৱেবল ইনর্জী অমসুং ইলেক্ত্রিসিতী দিপার্তমেন্তনা কুৎশম্নদুনা পাইখৎলকখিবা থবকশিং অদুবু থাগৎখ্রে, মখোয়না লৌখৎলকখিবা খোংথাংশিং অদুনা মরম ওইরগা য়ুজর–ফ্রেনলী ওইবা পোর্তল অমগী খুত্থাংদা সোলর পেনেল ইনস্তোলেশন তৌবা য়াহনবা সবসিদীশিং হৌদোকখ্রে।
গোৱাগী মুখ্য মন্ত্রী, দা. প্রমোদ সাৱন্তনা তৌরকপা ত্বীত অমদ আপাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রী অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“গোৱানা নুমিৎকী শক্তি শিজিন্নবা উবদা য়াম্না হরাওবা ফাওই। অসিগুম্বা খুৎশম্নদুনা তৌবা থবকশিং অসিনা তুংকোইনগী ওইবা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিংদা অনৌবা ইনোৎ অমা হাপ্লগনি।”

Prime Minister's Office
PM praises Goa for harnessing solar power
17 JUN 2023 8:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the collaborative efforts of the Goa Energy Development Agency, the Department of New and Renewable Energy, and the Electricity Department that have resulted in the launch of subsidies for Solar Panel Installations accessible through a user-friendly portal. The initiative will inspire the people of Goa to adopt environment-friendly methods of electricity generation.
Reply to a tweet by the Chief Minister of Goa, Dr Pramod Sawant, the Prime Minister tweeted :
"Happy to see Goa harnessing the power of the sun. This collaborative effort will boost sustainable development."