প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রোজগার মেলাগী মখাদা, জুন ১৩দা প্রধান মন্ত্রীনা সরকারগী দিপার্তমেন্তশিং অমসুং ওর্গনাইজেসনশিংদা নৌনা থবক হাপ্লবশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর ৭০,০০০ রোম য়েন্থোক্কনি
12 JUN 2023 4:00PM by PIB Imphal
রোজগার মেলাগী মখাদা, ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা জুন ১৩গী অয়ুক পুং ১০:৩০ তাবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সরকারগী দিপার্তমেন্তশিং অমসুং ওর্গনাইজেসনশিংদা নৌনা থবক হাপ্লবশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর ৭০,০০০ রোম য়েন্থোক্কনি। থৌরম অদুদা প্রধান মন্ত্রীনা থবক ফংলবশিংদা ৱা ঙাংগনি।
লৈবাক অসিগী মফম ৪৩দা রোজগার মেলাশিং পাংথোক্কনি। কেন্দ্র সরকার অমসুং রাজ্য সরকারশিং অমসুং য়ু.তিশিংগী দিপার্তমেন্তশিংদা থবক ফংলবশিং থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি। লৈবাক্কী মফম কয়াগী নৌনা থবক ফংলবশিং সরকারগী তোঙান-তোঙানবা দিপার্তমেন্তশিং হায়বদি ফাইনান্সিএল সর্বিসেস দিপার্তমেন্ত, পোস্ত দিপার্তমেন্ত, স্কুল ইজুকেসন দিপার্তমেন্ত, হয়র ইজুকেসন দিপার্তমেন্ত, দিফেন্স মিনিস্ত্রি, রেভিনিউ দিপার্তমেন্ত, হেল্থ অমসুং ফেমিল ৱেলফিয়ার মিনিস্ত্রি, এতোমিক ইনর্জি দিপার্তমেন্ত, রেলৱেজ মিনিস্ত্রি, ওদিৎ অমসুং একাউন্তস দিপার্তমেন্ত অমসুং হোম এফেয়ার্স মিনিস্ত্রি য়াওরি।
রোজগার মেলা অসি থবক পীনবা প্রধান মন্ত্রীনা থাজবা পীখিবা অদু থবক ওইনা পাংথোক্নবা মাইকৈদা থাংজিনবা খোঙথাং অমনি। রোজগার মেলা অসি মখা তানা থবক পীনবা কেতালিস্ত অমা ওইনা থবক তৌরি অমসুং নহারোলশিং শক্তি পীনবা অমসুং লৈবাক চাউখৎনবা থবকশিংদা শরুক য়ানবা কান্নরবা খুদোংচাবা অমা পীরি।
নৌনা থবক ফংলবশিং মখোয় মশামক কর্মায়োগি পরাম্ভগী খুৎথাংদা iGOT কর্মায়োগি পোর্তেলদা ওনলাইন মোদুলদা ত্রেনিংগী খুদোংচাবা অমা ফংলগনি। মফম অমদগী দিভাইস অমদগী হেক্তা ই-লার্নিং কোর্স ৪০০ হেন্না তম্নবগী খুদোংচাবা পীরে।

Prime Minister's Office
Under Rozgar Mela, PM to distribute about 70,000 appointment letters to newly inducted recruits in Government departments and organisations on 13th June
12 JUN 2023 4:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will distribute about 70,000 appointment letters to newly inducted recruits on 13th June, 2023 at 10:30 AM via video conferencing. Prime Minister will also address these appointees on the occasion.
The Rozgar Mela will be held at 43 locations across the country. The recruitments are taking place across Central Government Departments as well as State Governments/UTs supporting this initiative. The new recruits, selected from across the country will be joining the Government in various Departments including Department of Financial Services, Department of Posts, Department of School Education, Department of Higher Education, Ministry of Defence, Department of Revenue, Ministry of Health and Family Welfare, Department of Atomic Energy, Ministry of Railways, Department of Audit and Accounts, Department of Atomic Energy and Ministry of Home Affairs, among others.
The Rozgar Mela is a step towards fulfilment of the commitment of the Prime Minister to accord highest priority to employment generation. The Rozgar Mela is expected to act as a catalyst in further employment generation and provide meaningful opportunities to the youth for their empowerment and participation in national development.
The newly inducted appointees are also getting an opportunity to train themselves through Karmayogi Prarambh, an online module on iGOT Karmayogi portal, where more than 400 e-learning courses have been made available for ‘anywhere any device’ learning format.