প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.নআ ওরিশাদা ত্রেন এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইরগা পুন্সি মাংখিবশিং অদুগী নুংঙাইতবা ফোংদোকখি
02 JUN 2023 9:52PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওরিশাদা ত্রেন এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইরগা পুন্সি মাংখিবশিং অদুগী থমোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখি।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খি;
“ওরিশাদা থোকখিবা ত্রেন এক্সিদেন্ত অদু য়াম্না নুংঙাইতে। অৱাবগী পুংজা অসিদা, ঐহাক্না লাইবক থিরবা ইমুংশিং অদুগী অৱাবা ফোংদোক্লি। শোক্লবশিং অদুনা য়াম্না য়াংনা ফবা ওইরসনু। রেলৱে মন্ত্রী @অশ্বিনি ৱৈস্নৱতা ৱারি শাখি অমসুং লৈরিবা ফিভম অদুগী মতাংদা ই-পাউ লৌখি। রেস্ক্যু ওপশিংনা লাইবক থিবা থৌদোক থোকফম অদুদা চৎখ্রে অমসুং শোকহল্লবশিং অদুদা ঙম্বা তেবাং খুদিংমক পীরি।”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to train accident in Odisha
02 JUN 2023 9:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to train accident in Odisha.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Distressed by the train accident in Odisha. In this hour of grief, my thoughts are with the bereaved families. May the injured recover soon. Spoke to Railway Minister @AshwiniVaishnaw and took stock of the situation. Rescue ops are underway at the site of the mishap and all possible assistance is being given to those affected."