Prime Minister's Office
PM lauds the effort by the Times of India group towards highlighting the importance of tiger conservation
01 JUN 2023 10:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the good effort of Times of India group towards highlighting the importance of tiger conservation. Shri Modi also shared a video of Tiger Anthem by TOI group.
The Prime Minister tweeted;
“This is a good effort by the @timesofindia group towards highlighting the importance of tiger conservation. Thanks to the people, our nation has made commendable strides in this area.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কৈ ঙাক-শেনবগী মরুওইবা খঙহন্নবগীদমক তাইমস ওফ ইন্দিয়া গ্রুপনা পায়খৎলিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 JUN 2023 10:26AM by PIB Imphal
কৈ ঙাক-শেনবগী মরুওইবা খঙহনবগীদমক তাইমস ওফ ইন্দিয়া গ্রুপনা পায়খৎলিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। তাইমস ওফ ইন্দিয়া গ্রুপকী তাইগর এন্থেমগী ভিদিও অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“কৈ ঙাক-শেনবগী মরুওইবা খঙহনবগীদমক @timesofindia গ্রুপনা পায়খৎলিবা থবক অফবা অমনি। হিরম অসিদা শিংথাবা য়ানা থবক তৌবগীদমক মীয়াম, ঐখোয়গী লৈবাক থাগৎচরি”।