প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাজস্থানগী ঝুনঝুনুদা ত্রেক্তর গুরুং চৎপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
29 MAY 2023 11:10PM by PIB Imphal
রাজস্থানগী ঝুনঝুনুদা ত্রেক্তর গুরুং চৎপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। খুদোংথিবা তারবশিংগীদমক প্রাইম মিনিস্তরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি এম এন আর এফ)তগী শ্রী মোদীনা এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
রাজস্থানগী ঝুনঝুনুদা ত্রেক্তর গুরুং চৎপগী থৌদোক অদুনা অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি। লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী”।

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to tractor accident in Jhunjhunu, Rajasthan
Announces ex-gratia from PMNRF
29 MAY 2023 11:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to the tractor accident in Jhunjhunu, Rajasthan. Shri Modi has announced an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims.
The Prime Minister's office tweeted;
"Pained by the tractor accident in Jhunjhunu, Rajasthan. Condolences to the bereaved families and wishing the injured a quick recovery. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM"