Prime Minister's Office
PM shares articles on 9 Years of Government
30 MAY 2023 2:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles on 9 Years of Government.
The Prime Minister’s Office tweeted:
“Nine years of hope, aspiration and trust, writes Former President, Shri Ram Nath Kovind Ji”
Sharing a tweet by Union Finance Minister Smt Nirmala Sitharaman, the Prime Minister’s Office tweeted;
“Union Finance Minister Nirmala Sitharaman Ji elaborates how the Government has overcome the challenge of change.
Sharing a tweet by Union Minister of External Affairs Dr S Jaishankar, the Prime Minister’s Office tweeted;
“Must Read!
EAM Dr S Jaishankar writes, "India is perceived as a responsible development partner, a First Responder, and a voice of the Global South."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সরকারগী চহি ৯গী মতাংদা আর্তিকলশিং শিয়র তৌবা
30 MAY 2023 2:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সরকারগী চহি ৯গী মতাংদা আর্তিকলশিং শিয়র তৌরকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“চহি মাপলগী আশা, অনিংবা-অপাম্বা অমসুং থাজবা, হায়না হান্নগী রাস্ত্রপতি, শ্রী রাম নাথ কোৱিন্দ জীনা ইখি”
কেন্দ্রগী শেল-থুমগী মন্ত্রী, শ্রীমতি নিরমলা সিতারামন্না তৌরকপা ত্বীত অমা শিয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি;
“কেন্দ্রগী শেল-থুমগী মন্ত্রী, শ্রীমতি নিরমলা সিতারামন জীনা সরকার অসিনা অহোংবগী শিংনববু করম্না খুদুম চনখিবগে হায়বগী মতাংদা শন্দোক্না পনখি।”
কেন্দ্রগী এক্সতর্নেল এফিয়র্সকী মন্ত্রী, দা, এস. জয়শঙ্করনা তৌরকপা ত্বীত অমা শিয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি;
“শোইদনা পাগদবনি!”
এক্সতর্নেল এফিয়র্স মন্ত্রী, দা. এস. জয়শঙ্করনা অসুম্না ইখি, “ভারত অসি য়াম্না মথৌ মশক খঙবা চাউখৎ-থৌরাংগী পার্তনর, খ্বাইদগী ইহান-হান্ন মায়োক য়াবা অমসুং মালেম অসিগী খা থংবদা লৈবাকশিংগী কোঞ্জেল অমা ওইনা খঙনৈ।”