প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতৰ আটাইতকৈ দীঘল সাগৰীয় দলং মুম্বাই ট্ৰেন্স হাৰ্বাৰ লিংক (এমটিএইচএল)ক লৈ আনন্দ প্ৰকাশ কৰিছে
26 MAY 2023 2:51PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতৰ আটাইতকৈ দীঘল সাগৰীয় দলং মুম্বাই ট্ৰেন্স হাৰ্বাৰ লিংক (এমটিএইচএল)ক লৈ আনন্দ প্ৰকাশ কৰি কয় যে পৰৱৰ্তী প্ৰজন্মৰ আন্তঃগাঁথনিই মানুহৰ বাবে 'জীৱনধাৰণৰ সহজতা'ক প্ৰচাৰ কৰিব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মহাৰাষ্ট্ৰৰ উপ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী দেৱেন্দ্ৰ ফাডনাভিছৰ এমটিএইচএলৰ বিশেষত্ব সম্পৰ্কে কৰা টুইটৰ উত্তৰত টুইট কৰে;
"পৰৱৰ্তী প্ৰজন্মৰ আন্তঃগাঁথনি, যি মানুহৰ বাবে 'জীৱনধাৰণৰ সহজতা' বৃদ্ধি কৰিব। "

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over India’s longest sea bridge Mumbai Trans Harbour Link (MTHL)
26 MAY 2023 2:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed his happiness over India’s longest sea bridge Mumbai Trans Harbour Link (MTHL) and said that it is next generation infrastructure which will boost ‘Ease of Living’ for people.
Responding to the tweet by Maharashtra Deputy Chief Minister, Shri Devendra Fadnavis about speciality of MTHL, the Prime Minister tweeted;
“Next generation infrastructure which will boost ‘Ease of Living’ for people.”