Prime Minister's Office
PM expresses happiness over India’s longest sea bridge Mumbai Trans Harbour Link (MTHL)
26 MAY 2023 2:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed his happiness over India’s longest sea bridge Mumbai Trans Harbour Link (MTHL) and said that it is next generation infrastructure which will boost ‘Ease of Living’ for people.
Responding to the tweet by Maharashtra Deputy Chief Minister, Shri Devendra Fadnavis about speciality of MTHL, the Prime Minister tweeted;
“Next generation infrastructure which will boost ‘Ease of Living’ for people.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী খ্বাইদগী শাংবা সি ব্রিজ মুম্বাই ত্রান্স হার্বর লিঙ্ক(এম তি ঐচ এল) প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
26 MAY 2023 2:51PM by PIB Imphal
ভারতকী খ্বাইদগী শাংবা সি ব্রিজ মুম্বাই ত্রান্স হার্বর লিঙ্ক (এম তি ঐচ এল) প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং মহাক্না হায়খি তুংগী মীরোলগী ইনফ্রাস্ত্রকচর অসিনা মীয়াম হিংবদা লাইবা হেনগৎহনগনি।
মহারাস্ত্রাগী চীফ মিনিস্তর শ্রী দেবেন্দ্র ফদনাবিসগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“তুংগী মীরোলগী ইনফ্রাস্ত্রকচর অসিনা মীয়াম হিংবদা লাইবা হেনগৎহনগনি”।