Prime Minister's Office
PM shares tweets by citizens on 9 Years Of Modi Government
27 MAY 2023 1:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared the tweets by citizens on 9 Years Of Modi Government highlighting what they have appreciated about the Government since 2014.
The Prime Minister tweeted;
“Since morning, I am seeing many Tweets on 9 Years Of Modi Government in which people are highlighting what they have appreciated about our Government since 2014. It is always humbling to receive such affection and it also gives me added strength to work even harder for the people.”
Sharing tweets by citizens, the Prime Minister said:
“We have covered much ground in the last 9 years and we want to do even more in the times to come so that we can build a strong and prosperous India in the Amrit Kaal.”
“Our accomplishments have been possible because the people of India have elected a stable government which has been able to deliver on key promises. This unparalleled support is a source of great strength.”
“The NDA Government has made numerous efforts to transform lives and add momentum to India’s development journey.”
“You have highlighted key infrastructure and ‘Ease of Living’ projects which have been very impactful at the grassroots level.”
“I am truly humbled to have got the opportunity to fulfil the aspirations of 140 crore Indians.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মোদী সরকার চহি ৯ শুরকপগী মীয়ামগী ত্বিৎশিং প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
27 MAY 2023 1:14PM by PIB Imphal
২০১৪ দগী লৈরকখিবা সরকার অসি মখোয়না থাগৎপা ফোঙদোকপা মোদী সরকার চহি ৯ শুরকপগী মীয়ামগী ত্বিৎশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অয়ুক্তগী হৌনা, ২০১৪ দগী লৈরকখিবা সরকার অসি মখোয়না থাগৎপা ফোঙদোকপা মোদী সরকার চহি ৯ শুরকপগী মীয়ামগী ত্বিৎ কয়া ঐ উরে। অসিগুম্বা মীনুংশি ফংবা অসি মতম পুম্নমক্তা নোল্লুকই অমসুং মীয়ামগীদমক খর হেন্না কন্না থবক তৌনবা ঐঙোন্দা থৌনা হাপ্লে”।
নাগরিকশিংগী ত্বিৎশিং সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়না হৌখিবা চহি ৯দা থবক কয়া পাংথোক্লে অমসুং ঐখোয়না অমৃত কালগী মতমদা মপাঙ্গল কনবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা ভারত অমা শেমগৎনবা ঐখোয়না খর হেন্না হোৎনবা পাম্মী”।
“মরুওইবা ৱাশকশিং থবক ওইনা পাংথোকপা ঙম্বা তুংদু লৈতাবা সরকার অমা ভারতকী মীয়াম্না খনবদগী ঐখোয়গী থবকশিং পাংথোকপা ঙম্বনি। মসিগী লাম্বা লৈতনা শৌগৎপা অসি অকনবা থৌনাগী হৌরকফম অমনি”।
“পুন্সি কয়া অওনবা পুরক্নবা অমসুং ভারতকী চাউখৎপগী খোঙচৎ য়াংখৎহন্নবা এন.দি.এ সরকারনা থবক কয়া পায়খৎলে”।
“মীয়ামদা ফজনা কান্নবা পীবা মরুওইবা ইনফ্রাস্ত্রকচর প্রোজেকশিং অমসুং ‘হিংবদা লাইহনবা’ প্রোজেকশিং অদোম্না ফজনা ফোঙদোক্লে”।
“ভারতমচা করোর ১৪০গী অনিংবশিং থুংহন্নবা খুদোংচাবা অমা ফংবদা ঐ তশেংনা নোল্লুকচরি”।