প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রসিয়াগী মোস্কোদা পাংথোকখিবা ৱুশু স্তার্স চেম্পিয়নশিপতা ভারতকীদমক্তা মেদল ১৭ লৌরকখিবগীদমক্তা নুপী এথলেতশিংবু থাগৎপা ফোংদোকপা
08 MAY 2023 9:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রসিয়াগী মোস্কোদা পাংথোকখিবা ৱুশু স্তার্স চেম্পিয়নশিপতা লৈবাক অসিগীদমক্তা মেদল ১৭ লৌরকখিবগীদমক্তা ভারতকী নুপী এথলেতশিংবু থাগৎপা ফোংদোকখি।
কেন্দ্রগী স্পোর্তস অমসুং য়ুথ এফিয়র্সকী মন্ত্রী, শ্রী অনুরাগ সিং থাকুরনা তৌরকপা ত্বীত অমবু হন্না ত্বীত তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খি;
“ঐখোয়গী এথলেতশিংদা থাগৎপা ফোংদোক্লি”

Prime Minister's Office
PM congratulates women athletes on winning 17 medals for India at Wushu Stars Championship held in Moscow, Russia
08 MAY 2023 9:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated India’s women athletes on winning 17 medals for the country at Wushu Stars Championship held in Moscow, Russia.
Retweeting a tweet by Union Minister for Sports and Youth Affairs, Shri Anurag Singh Thakur, the Prime Minister said;
“Congratulations to our athletes.”