Prime Minister's Office
PM to visit Rajasthan on 10th May
PM to dedicate and lay foundation stone of infrastructure projects worth over Rs. 5500 crores
Multiple road and rail sector projects to boost connectivity and also facilitate trade and commerce
PM to lay foundation stone for redevelopment of Udaipur railway station
PM to visit Shantivan complex of Brahma Kumaris in Abu Road and lay foundation stone for Super Speciality Charitable Global Hospital
09 MAY 2023 11:32AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will visit Rajasthan on 10th May. At around 11 AM, Prime Minister will visit Shrinathji Temple in Nathdwara. At around 11:45 AM, he will dedicate and lay the foundation stone of various development initiatives in Nathdwara. Thereafter, at around 3:15 PM, Prime Minister will visit the Shantivan complex of Brahma Kumaris in Abu Road.
PM in Nathdwara
Prime Minister will inaugurate, dedicate and lay the foundation stone of projects worth over Rs. 5500 crores. The focus of these projects will be on bolstering infrastructure and connectivity in the region. The projects of the road and railway sector will also facilitate the movement of goods and services, thereby boosting trade and commerce and improving the socio-economic conditions of the people in the region.
Prime Minister will lay the foundation stone for road construction projects for upgradation to two-lane in Rajsamand and Udaipur.
Prime Minister will lay the foundation stone for redevelopment of Udaipur railway station, to provide enhanced amenities for the public. He will also lay the foundation stone for gauge conversion project and for setting up of a new line from Nathdwara to Nathdwara town in Rajsamand.
Further, Prime Minister will dedicate three national highway projects to the nation, including 114 km long six lane Udaipur to Shamlaji section of NH-48; 110 km long widening and strengthening to 4 lane with paved shoulder of Bar-Bilara-Jodhpur Section of NH-25; and 47 km long two lane with paved shoulder section of NH 58E.
PM at Shantivan complex of Brahma Kumaris
A special focus of the Prime Minister has been on giving impetus to spiritual rejuvenation across the country. Continuing with the endeavour, Prime Minister will visit the Shantivan complex of Brahma Kumaris. He will lay the foundation stone of a Super Speciality Charitable Global Hospital, second phase of Shivmani Old Age Home and extension of Nursing College. The Super Speciality Charitable Global Hospital will be set up in Abu Road, spread across an area of 50 acres. It will offer world-class medical facilities and will prove especially beneficial for the poor and the tribal people in the region.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মে ১০দা প্রধান মন্ত্রী রাজস্থান্দা চৎকনি
প্রধান মন্ত্রীনা লুপা করোর ৫৫০০ হেনবগী ইনফ্রাস্ত্রকচর প্রোজেকশিং কৎথোক্কনি অমসুং উরেপ-উয়ুং তমগনি
লম্বী অমসুং রেল সেক্তরগী প্রোজেকশিংনা চৎথোক-চৎশিন অমসুং ললোন-ইতিক্কী থবকশিং ফগৎহনগনি
উদয়পুর রেলৱে স্তেসন অমুক হন্না শেমগৎনবা প্রধান মন্ত্রীনা উরেপ-উয়ুং তমগনি
প্রধান মন্ত্রীনা অবু রোদতা লৈবা ব্রাহ্মকুমারিসকী শান্তিবন কমপ্লেক্সতা চৎকনি অমসুং সুপর স্পিসিএলিতি চেরিতেবল গ্লোবেল হোস্পিতাল শানবা উরেপ-উয়ুং তমগনি
09 MAY 2023 11:32AM by PIB Imphal
মে ১০দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী রাজস্থানদা চৎকনি। অয়ুক পুং ১১ রোম তাবদা, প্রধান মন্ত্রী নাথদ্বারাদা লৈবা শ্রীনাথজি লাইশঙদা চৎকনি। অয়ুক পুং ১১:৪৫ রোমদা তাবদা, মহাক্না নাথদ্বারাদা চাউখৎ-থৌরাংগী তোঙান-তোঙানবা প্রোজেকশিং কৎথোক্কনি অমসুং উরেপ-উয়ুং তমগনি। তুংদা, নুংথিল পুং ৩:১৫ রোম তাবদা প্রধান মন্ত্রীনা অবু রোদতা লেবা ব্রাহ্মকুমারিসকী শান্তিবন কমপ্লেক্সতা চৎকনি।
নাথদ্বারাদা প্রধান মন্ত্রী
প্রধান মন্ত্রীনা লুপা করোর ৫৫০০ হেনবগী ইনফ্রাস্ত্রকচর প্রোজেকশিং কৎথোক্কনি অমসুং উরেপ-উয়ুং তমগনি। হায়রিবা প্রোজেকশিং অসিনা লমদম অসিদা ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং লম্বী-থোং ফগৎহনগনি। লম্বী অমসুং রেল সেক্তরগী প্রোজেকশিংনা চৎথোক-চৎশিন অমসুং ললোন-ইতিক্কী থবকশিং ফগৎহনগনি অমসুং লমদম অসিগী মীয়ামগী শেন-থুম অমসুং খুন্নাইগী ফিবম ফগৎহনগনি। প্রধান মন্ত্রীনা রাজসামান্দ অমসুং উদয়পুরদা লেন অনিদা ওনখৎনবা লম্বী শেম্বগী প্রোজেকশিং উরেপ-ঊয়ুং তমগনি।
উদয়পুর রেলৱে স্তেসন অমুক হন্না শেমগৎনবা প্রধান মন্ত্রীনা উরেপ-উয়ুং তমগনি। মহাক্না গেজ ওনখৎপগী প্রোজেক অমসুং নাথদ্বারাদগী নাথদ্বারাদা তাউন ফাওবা অনৌবা লাইন অমা শেমগৎনবা উরেপ-উয়ুং তমগনি।
মখা তানা প্রধান মন্ত্রীনা, এন.ঐচ-৪৮গী উদয়পুর-সামালাজি সেক্সনগী কিলোমিতর ১১৪ শাংবা লেন তরুক, এন-ঐচ-২৫গী বার-বিলারা-জোধপুরগী কিলোমিতর ১১০ শাংবা শরুক পাকথোকপা অমসুং লেন ৪দা ওনখৎপগী থবকশিং মীয়ামদা কৎথোক্কনি।
ব্রাহ্মা কুমারিসকী শান্তিবন কমপ্লেক্সতা প্রধান মন্ত্রী
লৈবাক শীনবা থুংনা স্পিরিচুএলগী থবকশিং ফগৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রীনা অখন্নবা মীৎয়েং চঙলে। মসিগী মখা তারকপা ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা অবু রোদতা লেবা ব্রাহ্মকুমারিসকী শান্তিবন কমপ্লেক্সতা চৎকনি অমসুং সুপর স্পিসিএলিতি চেরিতেবল গ্লোবেল হোস্পিতাল শানবা, সিবমনি ওল্দ এজ হোমগী অনিশুবা ফেজ অমসুং নর্সিং কলেজ পাকথোক-চাউথোক্নবা উরেপ-উয়ুং তমগনি। লম একর ৫০ হেনবদা সুপর স্পিসিএলিতি চেরিতেবল গ্লোবেল হোস্পিতাল শাগনি। মসিদা মালেম থাক্কী অনা-লায়য়েংগী খুদোংচাবশিং ফংহনগনি অমসুং মরুওইনা লমদম অসিগী লায়রবা অমসুং ত্রাইবেলশিংদা অখন্নবা খুদোংচাবা পীগনি।