য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী ‘মন কী বাত’ থৌরম তাঙ্কক ১০০ মপুংফারে। ঙসি মহারাস্ত্রাগী মুম্বাইদা হোম অমসুং কোওপরেসনগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা ‘মন কী বাত’কী ১০০শুবা তাঙ্কক তাখ্রে
শ্রী অমিত সাহনা হায়খি মন কী বাতকী খুৎথাংদা, মাইপাক্লবশিংদা ফোঙদোকখিবা প্রধান মন্ত্রীগী ৱাহৈশিংনা লৈবাক্কী মরাইবক লেপ্না থৌদাং লৌনবা অমসুং খুদিংমক্কী হেন্না ফবা তুংলমচৎ অমা শেমগৎনবা তুংগী মীরোলশিংদা ইথিল পীখি
মন কী বাতকী খুৎথাংদা, প্রধান মন্ত্রীনা লৈবাক্কী কাচিন-কোয়া শীনবা থুংনা পাউজেলশিং শন্দোকখি, মীয়াম অমসুং সরকারগী মরক্তা থোং কয়া শেমগৎখি
তোঙান-তোঙানবা লমদমশিং, লোলশিং অমসুং দাইলেক্তশিংদা ৱারি শান্নবা মফম অমা শেমগৎতুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী গনতন্ত্র মপাঙ্গল কনখৎহল্লে
30 APR 2023 3:32PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী ‘মন কী বাত’ থৌরম তাঙ্কক ১০০ মপুংফারে। ঙসি মহারাস্ত্রাগী মুম্বাইদা হোম অমসুং কোওপরেসনগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা ‘মন কী বাত’কী ১০০শুবা তাঙ্কক তাখ্রে।
ত্বিৎশিংগী খুৎথাংদা, শ্রী অমিত সাহনা হায়খি ইথিল পীবা ঙম্বা লুচিংবা ওইবগী নিংথিরবা লীক্লম অমা থম্লমদুনা, ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মন কী বাত তাঙ্কক ১০০ মপুংফারে। ঐ মুম্বাইদা মন কী বাতকী ১০০শুবা তাঙ্কক থাখি। প্রধান মন্ত্রীগী ৱাহৈশিংনা লৈবাক্কী মরাইবক লেপ্না থৌদাং লৌনবা অমসুং খুদিংমক্কী হেন্না ফবা তুংলমচৎ অমা শেমগৎনবা তুংগী মীরোলশিংদা ইথিল পীখি।
Description: C:\Users\raajeev\Desktop\HM\30.04.2023\New107A9778.jpg
য়ুনিয়ন হোম অমসুং কোওপরেসন মিনিস্তরনা হায়খি মন কী বাতকী খুৎথাংদা, প্রধান মন্ত্রীনা লৈবাক্কী কাচিন-কোয়া শীনবা থুংনা পাউজেলশিং শন্দোকখি, মীয়াম অমসুং সরকারগী মরক্তা থোং কয়া শেমগৎখি। তোঙান-তোঙানবা লমদমশিং, লোলশিং অমসুং দাইলেক্তশিংদা ৱারি শান্নবা মফম অমা শেমগৎতুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী গনতন্ত্র মপাঙ্গল কনখৎহল্লে।

Ministry of Home Affairs
Prime Minister Shri Narendra Modi's 'Mann Ki Baat' programme completed 100 episodes today. Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah listened to the 100th episode of 'Mann Ki Baat' programme in Mumbai, Maharashtra today
Shri Amit Shah said that through Mann Ki Baat programme, Prime Minister Shri Narendra Modi’s words to achievers have inspired the young generation to take charge of the nation's destiny & build a better future for all
Through 'Mann Ki Baat' programme, Prime Minister Shri Narendra Modi crafts messages that venture into the nooks and corners of the nation, building bridges between the people and the government
By platforming dialogues on different regions, languages and dialects, Prime Minister Shri Narendra Modi has strengthened India's social democracy
30 APR 2023 3:32PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi's 'Mann Ki Baat' programme completed 100 episodes today. Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah listened to the 100th episode of 'Mann Ki Baat' programme in Mumbai, Maharashtra today.
Through tweets, Shri Amit Shah said that Prime Minister Shri Narendra Modi’s 'Mann Ki Baat' programme completed 100 episodes today, leaving a splendid trail of impactful leadership examples. I listened to the 100th episode of Mann Ki Baat in Mumbai. Prime Minister Narendra Modi's words to achievers have inspired the young generation to take charge of the nation's destiny & build a better future for all.
Description: C:\Users\raajeev\Desktop\HM\30.04.2023\New107A9778.jpg
Union Home Minister and Minister of Cooperation said that through 'Mann Ki Baat' programme, Prime Minister Shri Narendra Modi crafts messages that venture into the nooks and corners of the nation, building bridges between the people and the government. He added that by platforming dialogues on different regions, languages and dialects, Prime Minister Shri Narendra Modi has strengthened India's social democracy.