গৃহ মন্ত্ৰালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ ‘মন কী বাত’ কাৰ্যক্ৰমে আজি ১০০টা খণ্ড সম্পূৰ্ণ কৰিলে। কেন্দ্ৰীয় গৃহ মন্ত্ৰী তথা সহযোগিতা বিভাগৰ মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে আজি মহাৰাষ্ট্ৰৰ মুম্বাইত ‘মন কী বাত’ কাৰ্যক্ৰমৰ ১০০তম খণ্ড শুনে
শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয় যে মন কী বাত কাৰ্যক্ৰমৰ জৰিয়তে, প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰাপকসকলক উদ্দেশ্যি কৰা মন্তব্যই দেশৰ ভাগ্যৰ দায়িত্ব ল'বলৈ আৰু সকলোৰে বাবে এক উন্নত ভৱিষ্যৎ নিৰ্মাণ কৰিবলৈ যুৱ প্ৰজন্মক অনুপ্ৰাণিত কৰিছে
'মন কী বাত' কাৰ্যক্ৰমৰ জৰিয়তে, প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এনে বাৰ্তা সৃষ্টি কৰিছে যে দেশৰ চুকে-কোণে চলি থকা প্ৰচেষ্টাই, জনসাধাৰণ আৰু চৰকাৰৰ মাজত সেঁতু নিৰ্মাণ কৰিছে
বিভিন্ন অঞ্চল, ভাষা আৰু উপ-ভাষাৰ ওপৰত আলোচনাৰ মঞ্চৰে, প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতৰ সামাজিক গণতন্ত্ৰ শক্তিশালী কৰিছে
30 APR 2023 3:32PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ 'মন কী বাত' কাৰ্যক্ৰমে আজি ১০০টা খণ্ড সম্পূৰ্ণ কৰিলে। কেন্দ্ৰীয় গৃহ মন্ত্ৰী তথা সহযোগিতা বিভাগৰ মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে আজি মহাৰাষ্ট্ৰৰ মুম্বাইত 'মন কী বাত' কাৰ্যক্ৰমৰ ১০০তম খণ্ড শুনে।
টুইটৰ জৰিয়তে, শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয়, "প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ 'মন কী বাত' কাৰ্যক্ৰমে আজি ১০০টা খণ্ড সম্পূৰ্ণ কৰিলে, যি প্ৰভাৱশালী নেতৃত্বৰ এক চমকপ্ৰদ পথৰ উদাহৰণ ৰাখিছে। মই মুম্বাইত মন কী বাতৰ ১০০তম খণ্ড শুনিলো। প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰাপকসকলক উদ্দেশ্যি কৰা মন্তব্যই দেশৰ ভাগ্যৰ দায়িত্ব ল'বলৈ আৰু সকলোৰে বাবে এক উন্নত ভৱিষ্যৎ নিৰ্মাণ কৰিবলৈ যুৱ প্ৰজন্মক অনুপ্ৰাণিত কৰিছে।"
Description: C:\Users\raajeev\Desktop\HM\30.04.2023\New107A9778.jpg
কেন্দ্ৰীয় গৃহ মন্ত্ৰী তথা সহযোগিতা বিভাগৰ মন্ত্ৰীজনে কয় যে 'মন কী বাত' কাৰ্যক্ৰমৰ জৰিয়তে, প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এনে বাৰ্তা সৃষ্টি কৰিছে যে দেশৰ চুকে-কোণে চলি থকা প্ৰচেষ্টাই, জনসাধাৰণ আৰু চৰকাৰৰ মাজত সেঁতু নিৰ্মাণ কৰিছে। তেওঁ লগতে কয় যে বিভিন্ন অঞ্চল, ভাষা আৰু উপ-ভাষাৰ ওপৰত আলোচনাৰ মঞ্চৰে, প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতৰ সামাজিক গণতন্ত্ৰ শক্তিশালী কৰিছে

Ministry of Home Affairs
Prime Minister Shri Narendra Modi's 'Mann Ki Baat' programme completed 100 episodes today. Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah listened to the 100th episode of 'Mann Ki Baat' programme in Mumbai, Maharashtra today
Shri Amit Shah said that through Mann Ki Baat programme, Prime Minister Shri Narendra Modi’s words to achievers have inspired the young generation to take charge of the nation's destiny & build a better future for all
Through 'Mann Ki Baat' programme, Prime Minister Shri Narendra Modi crafts messages that venture into the nooks and corners of the nation, building bridges between the people and the government
By platforming dialogues on different regions, languages and dialects, Prime Minister Shri Narendra Modi has strengthened India's social democracy
30 APR 2023 3:32PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi's 'Mann Ki Baat' programme completed 100 episodes today. Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah listened to the 100th episode of 'Mann Ki Baat' programme in Mumbai, Maharashtra today.
Through tweets, Shri Amit Shah said that Prime Minister Shri Narendra Modi’s 'Mann Ki Baat' programme completed 100 episodes today, leaving a splendid trail of impactful leadership examples. I listened to the 100th episode of Mann Ki Baat in Mumbai. Prime Minister Narendra Modi's words to achievers have inspired the young generation to take charge of the nation's destiny & build a better future for all.
Description: C:\Users\raajeev\Desktop\HM\30.04.2023\New107A9778.jpg
Union Home Minister and Minister of Cooperation said that through 'Mann Ki Baat' programme, Prime Minister Shri Narendra Modi crafts messages that venture into the nooks and corners of the nation, building bridges between the people and the government. He added that by platforming dialogues on different regions, languages and dialects, Prime Minister Shri Narendra Modi has strengthened India's social democracy.