প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী অহানবা কেবলগী রেল থোং, অঞ্জি খাদ থোং লোইশিনবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
29 APR 2023 8:40AM by PIB Imphal
ভারতকী অহানবা কেবলগী রেল থোং, অঞ্জি খাদ থোং লোইশিনবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
থোং শাবা লোইশিনবদা থা ১১ চঙখি অমসুং থোং অসি শাবদা শীজিন্নখিবা অপুনবা কেবলগী অশাংবা কিলোমিতর ৬৫৩নি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অশ্বিনি বৈষ্ণবগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“য়াম্না ফরে”

Prime Minister's Office
PM praises completion of Anji Khad bridge, India’s first cable stayed rail bridge
29 APR 2023 8:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the completion of Anji Khad bridge, India’s first cable stayed rail bridge.
The bridge was completed in 11 months and total length of cable strand used in the bridge is 653 km.
Replying to a tweet by the Union Minister Shri Ashwini Vaishnaw, the Prime Minister tweeted :
"Excellent"