প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নাগালেন্দগী ৱানসোই খুঙ্গংগী খুঞ্জাশিং থাগৎখ্রে
15 APR 2023 10:16AM by PIB Imphal
নুপী অমসুং নুপা অনিগী মরক্তা খেন্নবা লৈহন্দবা থোঙ-মান্নবা থৌশিলশিং চৎনবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নাগালেন্দগী ৱানসোই খুঙ্গংগী খুঞ্জাশিং থাগৎখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, রাজ্য সভাগী এম.পি শ্রীমতি এস.ফাংনোন কোনয়াক্না হায়খি মদুদি অহানবা ওইনা ৱানসোইগী নুপীশিং মোরুংদা চংবা অমসুং লোগদ্রম য়ৈবা য়ারে। চৎনবী অমা ওইনা নুপীশিং মোরুং অমগী মনুংদা চংবা য়াদে।
এম.পিগী ত্বিৎকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“নুপীশিংগী ইকায়খুম্নবা হেনগৎহন্নবা অমসুং থৌনা হাপ্নবা য়াম্না মরুওইবা খোঙথাং অমনি। ৱানসোই খুঙ্গংগী খুঞ্জাশিং থাগৎচরি”।

Prime Minister's Office
PM compliments to people of Wansoi village in Nagaland
15 APR 2023 10:16AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has complimented to people of Wansoi village in Nagaland for adopting progressive gender policies.
In a tweet Rajya Sabha MP, Smt. S. Phangnon Konyak informed that the women of Wansoi has been allowed to enter the Morung & play the logdrum for the first time. In hitherto tradition it never allowed women to even step inside a morung.
Responding to the MP's tweet, the Prime Minister tweeted;
“A very important step, which will give a boost to dignity and empowerment of women. Compliments to the people of Wansoi village.”