Prime Minister's Office
PM pays tribute to Mahatma Jyotiba Phule on his birth anniversary
11 APR 2023 9:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to the great social reformer, Mahatma Jyotiba Phule on his birth anniversary. Shri Modi also recalled his towering contribution to social justice and empowering the downtrodden. Shri Modi also shared his thoughts on Mahatma Jyotiba Phule via a video clip.
The Prime Minister tweeted;
"On his birth anniversary, I bow to Mahatma Phule and recall his towering contribution to social justice and empowering the downtrodden. His thoughts give hope and strength to millions."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মহাত্মা জ্যোতিবা ফুলেগী মপোক কুমওন্দা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
11 APR 2023 9:28AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা সোসিএল রিফোর্মর, মহাত্মা জ্যোতিবা ফুলেগী মপোক কুমওন লাকপদা মহাক্কী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে। মহাক্না সোসিএল জস্তিস অমসুং শোত্থরবশিংগী মপাঙ্গল হাপ্পগী থৌওং পাংথোক্লমদুনা খুন্নাইদা মশক থোক্না তেংবাংলমখি হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি। শ্রী মোদীনা মহাত্মা জ্যোতিবা ফুলেগী মতাংদা ফাওবা মহাক্কী ৱাখল্লোনসু ভিদিও ক্লিপ অমদা শেয়র তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ঐহাক্না মহাত্মা ফুলেগী মপোক কুমওন অসিদা মহাক্কী মফমদা ইকোক নোঞ্জরি অমসুং মহাক্না সোসিএল জস্তিস অমসুং শোত্থরবশিংগী মপাঙ্গল হাপ্পগী লমদা মশক নাইনা তেংবাংলম্ববু নিংশিংজরি। মহাক্কী ৱাখল্লোন্না মীওই মিলিয়ন কয়াদা থাজবা অমসুং ইথিল পীরি”।