প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী বন্দিপুর অমসুং মদুমালাই তাইগর রিজার্বসতা চৎখ্রে
09 APR 2023 2:48PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী কর্নাতকা অমসুং তামিল নাদুদা লৈবা বন্দিপুর অমসুং মদুমালাই তাইগর রিজার্বশিংদা চৎখ্রে। মহাক্না মদুমালাই তাইগর রিজার্বতা লৈবা থেপ্পাকাদু ইলিফেন্ত কেম্পতসু চৎখি অমসুং মফমদা অদুদা মহাক্না মাহুতশি অমসুং কাবরিশিংগা উনখি অমসুং শামুশিংদা অচাপোৎ পীজখি। ওস্কার ফংলবা দোকুমেন্তরি, ইলিফেন্ত ৱিস্পরর্সতা শরুক য়াখিবা শামু শেন্নবশিংগা প্রধান মন্ত্রীগা উনখি।
ত্বিৎ পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ফজরবা বন্দিপুর তাইগর রিজার্বতা অয়ুক অমা লৈখি অমসুং ভারতকী লম্লক্কী শা-উচেক, মহৌশাগী ফজবা অমসুং মখল-মখা কয়াগী শক্তম অমা উবা ফংখি”
“বন্দিপুর তাইগর রিজার্বকী অহেনবা শক্তম খর লৈরে”
“মদুমালাই তাইগর রিজার্বতা ফজরবা শামুশিং য়েংখি”
“বোম্মী অমসুং রাগুগা লোয়ন্না অঙকপা বোম্মা অমসুং বেল্লি উনবা অসি নুংঙাইবা অমা ওইখি”
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী বন্দিপুর অমসুং মদুমালাই তাইগর রিজার্বশিংগী খোৎচত্তা লৈরি”

Prime Minister's Office
PM visits Bandipur and Mudumalai Tiger Reserves
09 APR 2023 2:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi visited the Bandipur and Mudumalai Tiger Reserves in Karnataka and Tamil Nadu today. He also visited the Theppakadu Elephant camp in Mudumalai Tiger Reserve where he interacted with mahouts and kavadis and also fed the elephants. The Prime Minister also interacted with elephant keepers featured in the Oscar-winning documentary, The Elephant Whisperers.
In a series of tweets, the Prime Minister said:
“Spent the morning at the scenic Bandipur Tiger Reserve and got a glimpse of India’s wildlife, natural beauty and diversity.”
“Some more glimpses from the Bandipur Tiger Reserve.”
“With the majestic elephants at the Mudumalai Tiger Reserve.”
“What a delight to meet the wonderful Bomman and Belli, along with Bommi and Raghu.”
The Prime Minister’s Office tweeted:
“PM Narendra Modi is on the way to the Bandipur and Mudumalai Tiger Reserves.”