প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চেন্নাই বিমানবন্দৰত নতুন অত্যাধুনিক ইণ্টিগ্ৰেটেড টাৰ্মিনেল ভৱন চেন্নাইৰ আন্তঃগাঁথনিত এক গুৰুত্বপূৰ্ণ সংযোজন হ'ব: প্ৰধানমন্ত্ৰী
06 APR 2023 11:26AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে চেন্নাই বিমানবন্দৰত নতুন অত্যাধুনিক ইণ্টিগ্ৰেটেড টাৰ্মিনেল ভৱন চেন্নাইৰ আন্তঃগাঁথনিৰ বাবে এক গুৰুত্বপূৰ্ণ সংযোজন হ'ব। শ্ৰী মোদীয়ে লগতে কয় যে ই সংযোগৰ সুবিধা বৃদ্ধি কৰিব আৰু স্থানীয় অৰ্থনীতিকো লাভান্বিত কৰিব।
এলানি টুইটত অসামৰিক বিমান পৰিবহণ মন্ত্ৰালয়ে জানিবলৈ দিয়ে যে চেন্নাই বিমানবন্দৰত নতুন অত্যাধুনিক ইণ্টিগ্ৰেটেড টাৰ্মিনেল ভৱনৰ প্ৰথম পৰ্যায়টো মাননীয় প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৮ এপ্ৰিল ২০২৩ তাৰিখে উদ্বোধন কৰিবলৈ সাজু হৈছে।
অসামৰিক বিমান পৰিবহণ মন্ত্ৰালয়ৰ টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"চেন্নাইৰ আন্তঃগাঁথনিত এইটো এক গুৰুত্বপূৰ্ণ সংযোজন হ'ব। ই সংযোগৰ সুবিধা বৃদ্ধি কৰিব আৰু স্থানীয় অৰ্থনীতিকো লাভান্বিত কৰিব।"

Prime Minister's Office
The new state of the art Integrated Terminal Building at Chennai Airport will be an important addition to Chennai’s infrastructure: PM
06 APR 2023 11:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that the new state of the art Integrated Terminal Building at Chennai Airport will be an important addition to Chennai’s infrastructure. Shri Modi also added that it will boost connectivity and also benefit the local economy.
In a tweet thread, Ministry of Civil Aviation informed that the first phase of new state of the art Integrated Terminal Building at Chennai Airport is set to be inaugurated by Hon'ble PM Shri Narendra Modi on 8th April 2023.
Replying to the tweet by Ministry of Civil Aviation; the Prime Minister tweeted;
"This will be an important addition to Chennai’s infrastructure. It will boost connectivity and also benefit the local economy."