Prime Minister's Office
The new state of the art Integrated Terminal Building at Chennai Airport will be an important addition to Chennai’s infrastructure: PM
06 APR 2023 11:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that the new state of the art Integrated Terminal Building at Chennai Airport will be an important addition to Chennai’s infrastructure. Shri Modi also added that it will boost connectivity and also benefit the local economy.
In a tweet thread, Ministry of Civil Aviation informed that the first phase of new state of the art Integrated Terminal Building at Chennai Airport is set to be inaugurated by Hon'ble PM Shri Narendra Modi on 8th April 2023.
Replying to the tweet by Ministry of Civil Aviation; the Prime Minister tweeted;
"This will be an important addition to Chennai’s infrastructure. It will boost connectivity and also benefit the local economy."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চেন্নৈ এয়রপোর্ত্তা মতম অসিগী খ্বাইদগী নৌরবা ইন্তিগ্রেতেদ তর্মিনেল বিল্দিং অসিনা চেন্নৈগী ইনফ্রাস্ত্রকচরগীদমক্তা য়াম্না মরু ওইবা অহেনবা অমা হাপচিল্লগনি: পি.এম.
06 APR 2023 11:26AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রি, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি চেন্নৈ এয়রপোর্ত্তা মতম অসিগী খ্বাইদগী নৌরবা ইন্তিগ্রেতেদ তর্মিনেল বিল্দিং অসিনা চেন্নৈগী ইনফ্রাস্ত্রকচরগীদমক্তা য়াম্না মরু ওইবা অহেনবা অমা ওইরগনি। শ্রী মোদীনা মখাতানা হায়খি মদুদি মসিনা কনেক্তিবিতী ফগৎহল্লগনি অমসুং লমদম অসিগী ইকোনোমীদসু কান্নহল্লগনি।
ত্বীত থ্রেদ অমদা, সিভিল এভিয়েশন মন্ত্রালয়না খঙহল্লকখি মদুদি চেন্নৈ এয়রপোর্ত্তা মতম অসিগী খ্বাইদগী অনৌবা ইন্তিগ্রেতেদ তর্মিনেল বিল্দিংগী অহানবা ফেজ অসি ২০২৩গী এপ্রিল ৮দা ইকাইখুম্নরবা পি.এম., শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শঙ্গারগনি।
সিভিল এভিয়েশন মন্ত্রালয়না তৌরকপা ত্বীত্তা পাউখুম পীরদুনা; প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখি;
“মসি চেন্নৈগী ইনফ্রাস্ত্রকচরদা য়াম্না মরু ওইবা অহেনবা অমা হাপচিল্লগনি। মসিনা কনেক্তিবিতী ফগৎহল্লগনি অমসুং লমদম অসিগী ইকোনোমীদসু কান্নহল্লগনি।”