ৰাষ্ট্ৰপতি সচিবালয়
৬ ৰ পৰা ৮ এপ্ৰিললৈ ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ অসম ভ্ৰমণ
05 APR 2023 6:46PM by PIB Guwahati
ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীমতী দ্ৰৌপদী মুৰ্মূয়ে ৬ ৰ পৰা ৮ এপ্ৰিল ২০২৩ তাৰিখলৈ অসম ভ্ৰমণ কৰিব।
২০২৩ চনৰ ৭ এপ্ৰিলত ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে কাজিৰঙা ৰাষ্ট্ৰীয় উদ্যানত গজ উৎসৱ-২০২৩ উদ্বোধন কৰিব। ইয়াৰ পিছত গুৱাহাটীত তেওঁ কাঞ্চনজংঘা পৰ্বত অভিযান-২০২৩ ৰ শুভাৰম্ভ কৰিব। একেদিনাই, তেওঁ গুৱাহাটীৰ গৌহাটি উচ্চ ন্যায়ালয়ৰ ৭৫ বছৰ বৰ্ষপূৰ্তি উপলক্ষে আয়োজিত অনুষ্ঠানতো উপস্থিত থাকিব।
২০২৩ চনৰ ৮ এপ্ৰিলত ৰাষ্ট্ৰপতিগৰাকীয়ে তেজপুৰ বায়ু সেনা আস্থানত ছুখই ৩০ এমকেআই যুঁজাৰু বিমানৰ এক উড়নত অংশগ্ৰহণ কৰিব।

President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA TO VISIT ASSAM FROM APRIL 6 TO 8
05 APR 2023 6:46PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu will visit Assam from April 6 to 8, 2023.
On April 7, 2023, the President will inaugurate the Gaj Utsav-2023 at the Kaziranga National Park. Later at Guwahati, she will flag off the Mount Kanchenjunga Expedition-2023. On the same day, she will also grace the function being organized to mark the completion of 75 years of the Gauhati High Court at Guwahati.
On April 8, 2023, the President will make a sortie on the Sukhoi 30 MKI fighter aircraft at the Tezpur Air Force Station.