প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভুতানগী নিংথৌ, জিগমে খেসার নাময়েল ৱাংচুক উনখ্রে
04 APR 2023 5:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নিউ দিল্লিদা লৈবা মহাক্কী য়ুমদা ভুতানগী নিংথৌ, জিগমে খেসার নাময়েল ৱাংচুক উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“ভুতানগী নিংথৌ, জিগমে খেসার নাময়েল ৱাংচুক ওকপদা অপেনবা পোকই। ঐখোয় য়াম্না নুংঙাইবা অমসুং কান্নবা মীফম অমা পাংথোকখি। ঐখোয়গী অচেৎপা মরুপ-মপাংগী মরী অমসুং ভারত-ভুতানগী মরীশিং অনৌবা থাকশিংদা পুখৎনবা দ্রুগ য়ালপোসগী পান্দম য়াম্না মরুওইনা লৌই”।

Prime Minister's Office
PM meets with His Majesty the King of Bhutan, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck
04 APR 2023 5:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met with His Majesty the King of Bhutan, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck in New Delhi at his residence.
The Prime Minister tweeted:
"Pleased to receive His Majesty the King of Bhutan, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck. We had a warm and productive meeting. Deeply value our close friendship and the vision of successive Druk Gyalpos in guiding India-Bhutan relations to new heights."