Prime Minister's Office
PM applauds as major ports set new records
04 APR 2023 10:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness as the major ports under Ministry of Ports, Shipping and Waterways (MoPSW) have set new records by exceeding cargo handling targets for FY 2022-23 with 10.4% YoY growth.
The handling of 795 MMT of cargo marks a historic achievement for the nation's Major ports.
Replying to the tweet by MoPSW about aforesaid achievement, the Prime Minister tweeted;
"Wonderful."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মরু ওইবা হীথাংফমশিংনা অনৌবা রেকোর্দশিং থমখিবদা পি.এম.না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
04 APR 2023 10:24AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পোর্তস, শিপ্পিং অমসুং ৱাতরৱেজ মন্ত্রালয় (এম.ও.পি.এস.দবল্যু.)গী মখাদা মরু ওইবা হীথাংফমশিংনা ৱাই.ও.ৱাই. গ্রোথ ১০.৪%গা লোয়ননা এফ.ৱাই. ২০২২-২৩গী ওইনা তার্গেৎ থমখিবা কার্গো হেন্দল তৌবগী চাং হেন্দুনা অনৌবা রেকোর্দ থমখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
এম.এম.তি. ৭৯৫গী কার্গো হেন্দল তৌবা হায়বা অসি লৈবাক্কী মরু ওইবা থীথাংফমশিংগী পুৱারী ওইরবা মাইপাকপা অমনি।
হায়রিবা মাইপাকপা অসিগী মতাংদা এম.ও.পি.এস.দবল্যু.না তৌখিবা ত্বিতকী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
"শীংথানীংঙাই ওই।"