প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অন্দমান অমসুং নিকোবর ঈথৎশিং, লক্ষদ্বীপ, দদ্রা অমসুং নগর হবেলিনা ও.দি.এফ.+ মোদেল কেতগোরীদা চনবা ঙমখিবগীদমক পি.এম.না থাগৎখ্রে
01 APR 2023 9:18AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অন্দমান অমসুং নিকোবর ঈথৎশিং, লক্ষদ্বীপ, দদ্রা অমসুং নগর হবেলিগী য়ু.তি.শিং ক্লীন ইন্দিয়া শেমগৎনবা লৌখিবা শীংথানীংঙাই ওইবা ফিরেপপু থাগৎখ্রে।
কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী গজেন্দ্র সিংহ শেখাৱতনা শুপ্নাগী চহি অমদা ও.দি.এফ.+ খুঙ্গংশিংগী মশিংদা শরুক মঙা হেনগৎহনখিবগী মতাংদা তৌখিবা ত্বিত অমদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
"অন্দমান অমসুং নিকোবর ঈথৎশিং, লক্ষদ্বীপ, দদ্রা অমসুং নগর হবেলি লোয়ননা দামন অমসুং দিয়ুগী মীয়ামগীদমক চাউথোকচবা পোকই। মখোয়না ক্লীন ইন্দিয়া শেমগৎনবা শীংথানীংঙাই ওইবা ফিরেপ অদু উৎখি।"

Prime Minister's Office
PM praises Andaman and Nicobar islands, Lakshadweep, Dadra and Nagar Haveli for achieving ODF+ model category
01 APR 2023 9:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded remarkable commitment to build a clean India by the UTs of Andaman and Nicobar islands, Lakshadweep, Dadra and Nagar Haveli.
In reply to a tweet by the Union Minister, Shri Gajendra Singh Shekhawat about five fold increase in number of ODF+ villages in just one year, the Prime Minister tweeted:
"Proud of the people of Andaman and Nicobar islands, Lakshadweep, Dadra and Nagar Haveli, as well as Daman and Diu. They have shown remarkable commitment to build a clean India."