প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক্কী মপোক কুমওন্দা প্রধান মন্ত্রীনা বদোফা উপেন্দ্রনাথ ব্রাহ্মা নিংশিংখ্রে
31 MAR 2023 8:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বদোফা উপেন্দ্রনাথ ব্রাহ্মাগী মপোক কুমওন্দা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মীয়ামগী য়াইফনবগীদমক বদোফা উপেন্দ্রনাথ ব্রাহ্মাগী পুন্সি কৎথোকখি। মহাক্কী মঙলানশিং মঙফাওন্নবা অমসুং বোরো মীয়াম য়াইফনবা থবক তৌনবা ভারত সরকার অমসুং অসাম সরকারনা থবক কয়া পায়খৎলি।
অসামগী চীফ মিনিস্তর শ্রী হিমান্ত বিশ্বা শর্মাগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
মীয়ামগী য়াইফনবগীদমক বদোফা উপেন্দ্রনাথ ব্রাহ্মাগী পুন্সি কৎথোকখি। মহাক্কী মপোক কুমওন্দা মহাক নিংশিংলি। মহাক্কী মঙলানশিং মঙফাওন্নবা অমসুং বোরো মীয়াম য়াইফনবা থবক তৌনবা ভারত সরকার অমসুং অসাম সরকারনা থবক কয়া পায়খৎলি”

Prime Minister's Office
PM remembers Bodofa Upendranath Brahma on his birth anniversary
31 MAR 2023 8:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Bodofa Upendranath Brahma on his birth anniversary. Shri Modi said that the life of Bodofa Upendranath Brahma was devoted to the welfare of people. The Government of India and Assam Government are making numerous efforts to realise his dreams and work for the empowerment of the wonderful Bodo people, the Prime Minister further added.
In reply to the tweet thread by Assam Chief Minister, Shri Himanta Biswa Sarma, the Prime Minister said;
“The life of Bodofa Upendranath Brahma was devoted to the welfare of people. Remembering him on his birth anniversary. The Government of India and Assam Government are making numerous efforts to realise his dreams and work for the empowerment of the wonderful Bodo people.”