প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী শ্যামজি কৃষ্ণ ভর্মা লৈখিদবগী কুমওন্দা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
30 MAR 2023 9:45AM by PIB Imphal
শ্রী শ্যামজি কৃষ্ণ ভর্মা লৈখিদবগী কুমওন্দা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মহাক লৈখিদবগী কুমওন্দা শ্রী শ্যামজি কৃষ্ণ ভর্মাগী মফমদা ঐনা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। কৎথোক্লবা মরৈবাক নিংবা অমসুং থৌনা ফবা মীওই অমা ওইনা, অরানবা অমসুং লোয়লম লৈঙাক্কী মায়োক্তা ভারতকী নিংতম ইহৌদা মহাক্না মাংজিল থাখি। মহাক্কী ফিদমশিংনা ইথিল পীদুনা, ঐখোয়গী অচৌবা লৈবাক্কী মীয়ামগীদমক ঐখোয়না থবক তৌগনি”।

Prime Minister's Office
PM pays homage to Shri Shyamji Krishna Varma on his Punya Tithi
30 MAR 2023 9:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid homage to Shri Shyamji Krishna Varma on his Punya Tithi.
The Prime Minister tweeted :
"I pay homage to Shri Shyamji Krishna Varma on his Punya Tithi. A devout nationalist and courageous personality, he was at the forefront of India’s struggle against injustice and colonial rule. Inspired by his ideals, we will keep working for the people of our great nation."