প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পূন্য তিথিত শ্ৰী শ্যামজী কৃষ্ণ বাৰ্মাৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
30 MAR 2023 9:45AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পূন্য তিথি উপলক্ষে শ্ৰী শ্যামজী কৃষ্ণ বাৰ্মাৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়,
“পূন্য তিথিত শ্ৰী শ্যামজী কৃষ্ণ বাৰ্মাৰ প্ৰতি মই শ্ৰদ্ধাঞ্জলি নিবেদন কৰিছো৷ এগৰাকী সমৰ্পিত ৰাষ্ট্ৰবাদী তথা সাহসী ব্যক্তিত্বৰ অধিকাৰী বাৰ্মাজীয়ে অন্যায় আৰু ঔপনিবেশিক শাসনৰ বিৰুদ্ধে ভাৰতৰ যুঁজৰ অগ্ৰণী আছিল৷ তেওঁৰ আদৰ্শন প্ৰতি অনুপ্ৰাণিত হৈ আমি আমাৰ মহান ৰাষ্ট্ৰ জনতাৰ বাবে কাম কৰি যাম৷”

Prime Minister's Office
PM pays homage to Shri Shyamji Krishna Varma on his Punya Tithi
30 MAR 2023 9:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid homage to Shri Shyamji Krishna Varma on his Punya Tithi.
The Prime Minister tweeted :
"I pay homage to Shri Shyamji Krishna Varma on his Punya Tithi. A devout nationalist and courageous personality, he was at the forefront of India’s struggle against injustice and colonial rule. Inspired by his ideals, we will keep working for the people of our great nation."