Prime Minister's Office
PM to visit Karnataka on 25th March
PM to inaugurate Sri Madhusudan Sai Institute of Medical Sciences and Research at Chikkaballapur
PM to inaugurate Whitefield (Kadugodi) to Krishnarajapura Metro Line of Bangalore Metro
Metro line will further enhance ease of mobility and reduce traffic congestion in the city
23 MAR 2023 5:51PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will visit Karnataka on 25th March, 2023. At around 10:45 AM, Prime Minister will inaugurate Sri Madhusudan Sai Institute of Medical Sciences and Research at Chikkaballapur. At around 1 PM, Prime Minister will inaugurate Whitefield (Kadugodi) to Krishnarajapura Metro Line of Bangalore Metro and also undertake a ride in the metro.
PM at Chikkaballapur
In an initiative that will help students to avail new opportunities and provide accessible and affordable healthcare in this region, Prime Minister will inaugurate Sri Madhusudan Sai Institute of Medical Sciences and Research (SMSIMSR). It has been established by Sri Sathya Sai University for Human Excellence at Sathya Sai Grama, Muddenahalli, Chikkaballapur. Situated in a rural area and established with a vision of de-commercialising medical education and healthcare, SMSIMSR will provide medical education and quality medical care - completely free of cost - to all. The institute will start functioning from the academic year 2023.
PM at Bengaluru
Prime Minister has had a special focus on the development of world class urban mobility infrastructure across the country. In line with this, the 13.71 km stretch from Whitefield (Kadugodi) Metro to Krishnarajapura Metro Line of Reach-1 extension project under Bangalore Metro Phase 2, will be inaugurated by the Prime Minister at Whitefield (Kadugodi) Metro Station. Built at a cost of around Rs 4250 crores, the inauguration of this metro line will provide a clean, safe, rapid and comfortable travel facility to commuters in Bengaluru, enhancing ease of mobility and reducing traffic congestion in the city.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী মার্চ ২৫দা কর্নাতকাদা চৎকনি
প্রধান মন্ত্রীনা চিক্কাবাল্লাপুরদা শ্রী মধুসুদন সাই ইন্সতিতুৎ ওফ মেদিকেল সাইন্সেস এন্দ রিছর্স শঙ্গাগনি
প্রধান মন্ত্রীনা বেঙ্গলোর মেত্রোগী হ্বাইতফিল্দ(কাদুগোদি)দগী কৃষ্ণরাজাপুরা মেত্রো লাইন শঙ্গাগনি
মেত্রো লাইন অসিনা মখা তানা চৎথোক-চৎশিন নুংঙাইবা হেনগৎহনগনি অমসুং সহর অসিদা গারি চিনবা হন্থহনগনি
23 MAR 2023 5:51PM by PIB Imphal
মার্চ ২৫,২০২৩দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী কর্নাতকাদা চৎকনি। অয়ুক্কী পুং ১০:৪৫ রোম তাবদা প্রধান মন্ত্রীনা চিক্কাবাল্লাপুরদা শ্রী মধুসুদন সাই ইন্সতিতুৎ ওফ মেদিকেল সাইন্সেস এন্দ রিছর্স শঙ্গাগনি। নুংথিলগী পুং ১ রোম তাবদা, প্রধান মন্ত্রীনা বেঙ্গলোর মেত্রোগী হ্বাইতফিল্দ(কাদুগোদি)দগী কৃষ্ণরাজাপুরা মেত্রো লাইন শঙ্গাগনি অমসুং মেত্রো তোংগনি।
চিক্কাবাল্লাপুরদা প্রধান মন্ত্রী
লমদম অসিদা অনকপদা অমসুং মমল হোঙনা অনা-লায়য়েংগী খুদোংচাবা ফংহন্নবা অমসুং অনৌবা খুদোংচাবশিং ফংনবা মহৈরোয়শিং মতেং পাংনবা থৌরাং অমা ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী মধুসুদন সাই ইন্সতিতুৎ ওফ মেদিকেল সাইন্সেস এন্দ রিছর্স(এস এম এস আই এম এস আর) শঙ্গাগনি। মসি সত্য সাই গ্রামা, মুদেনাহাল্লি, চিক্কাবাল্লাপুরদা লৈবা শ্রী সত্য সাই য়ুনিভর্সিতি ফোর হুমেন এক্সলেন্সনা লিংখৎপনি। সেন্তর অসি খুঙ্গংদা লৈরি অমসুং মেদিকেল ইজুকেসন অমসুং অনা-লায়য়েংদা শেন্দোং তানবা তোক্নবা পান্দমদা লিংখৎপনি অমসুং মসিনা মগুন লৈবা মেদিকেল ইজুকেসন লেম্না পীগনি। মহৈলোয়শঙ অসি ২০২৩দগী তম্বা হৌগনি।
বেঙ্গালুরুদা প্রধান মন্ত্রী
লৈবাক শীনবা থুংনা মালেম থাক্কী সহরগী চৎথোক-চৎশিনগী মচাক-মথুমশিং শেমগৎনবা প্রধান মন্ত্রীগী অখন্নবা পান্দম অমা লৈরি। পান্দম অসিগী মখাদা, বেঙ্গালোর মেত্রো ফেজ-২গী মখাদা রিচ-১ এক্সতেন্সন প্রোজেক্কী কিলোমিতর ১৩.৭১ শাংবা হ্বাইতফিল্দ(কাদুগোদি)দগী কৃষ্ণরাজাপুরা মেত্রো লাইন প্রধান মন্ত্রীনা শঙ্গাগনি। লুপা করোর ৪২৫০ রোম চঙনা পায়খৎপা মেত্রো লাইন অসিনা বেঙ্গালুরুদা মৈখু চেন্দবা, অশোই-অঙাম থোক্তবা, য়াংবা অমসুং নুংঙাইবা মীয়ামদা ফংহনগনি অমসুং মখা তানা চৎথোক-চৎশিন নুংঙাইবা হেনগৎহনগনি অমসুং সহর অসিদা গারি চিনবা হন্থহনগনি।