Prime Minister's Office
PM MITRA mega textile parks will be a great example of Make in India and Make For the World: PM
17 MAR 2023 2:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has informed that PM MITRA mega textile parks would be set up in Tamil Nadu, Telangana, Karnataka, Maharashtra, Gujarat, MP and UP which will boost the textiles sector in line with 5F (Farm to Fibre to Factory to Fashion to Foreign) vision. He remarked that the PM MITRA mega textile parks will provide state-of-the-art infrastructure for the textiles sector, attracts investment of crores and create lakhs of jobs.
The Prime Minister tweeted;
“PM MITRA mega textile parks will boost the textiles sector in line with 5F (Farm to Fibre to Factory to Fashion to Foreign) vision. Glad to share that PM MITRA mega textile parks would be set up in Tamil Nadu, Telangana, Karnataka, Maharashtra, Gujarat, MP and UP.”
“The PM MITRA mega textile parks will provide state-of-the-art infrastructure for the textiles sector, attracts investment of crores and create lakhs of jobs. It will be a great example of 'Make in India' and 'Make For the World.' #PragatiKaPMMitra”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. মিত্রা মেগা তেক্সতাইল পার্কশিং অসি মেক ইন ইন্দিয়া অমসুং মেক ফোর দি ৱর্ল্দগীদমক অথোইবা খুদম অমা ওইরগনি
17 MAR 2023 2:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পি.এম. মিত্রা মেগা তেক্সতাইল পার্কশিং তমিল নাদু, তেলঙ্গানা, কর্নাতকা মহারাস্ত্র, গুজরাত এম.পি. অমসুং য়ু.পি.দা লিংখৎলগনি, মসিনা ৫এফ (ফার্ম তু ফাইবর তু ফেক্তরী তু ফেশন তু ফোরেন) বিজনগী পরিং মখাদা তেক্সতাইল্স সেক্তরদা শাহৌ পীরগনি হায়না ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি পি.এম. মিত্রা মেগা তেক্সতাইল পার্কশিংনা তেক্সতাইল সেক্তরগীদমক স্তেৎ-ওফ-দি-আর্ত ইনফ্রাস্ত্রকচর ফংহল্লগনি, করোর কয়াগী ইনভেস্তমেন্তশিং লাকহনগনি অমসুং থবক লাখ কয়া পীরগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“পি.এম. মিত্রা মেগা তেক্সতাইল পার্কশিংনা ৫এফ (ফার্ম তু ফাইবর তু ফেক্তরী তু ফেশন তু ফোরেন) বিজনগী পরিং মখাদা তেক্সতাইল্স সেক্তরদা শাহৌ পীরগনি। পি.এম. মিত্রা মেগা তেক্সতাইল পার্কশিং তমিল নাদু, তেলঙ্গানা, কর্নাতকা, মহারাস্ত্র, গুজরাত এম.পি. অমসুং য়ু.পি.দা লিংখৎকদৌরিবা অসিগী মতাংদা পাউদমবা ফংজবদা নুংঙাইবা পোকই।”
“পি.এম. মিত্রা মেগা তেক্সতাইল পার্কশিংনা তেক্সতাইল সেক্তরগীদমক স্তেৎ-ওফ-দি-আর্ত ইনফ্রাস্ত্রকচর ফংহল্লগনি, করোর কয়াগী ইনভেস্তমেন্তশিং লাকহনগনি অমসুং থবক লাখ কয়া পীরগনি। মসি ‘মেক ইন ইন্দিয়া’ অমসুং ‘মেক ফোর দি ৱর্ল্দ’গীদমক অথোইবা খুদম অমা ওইরগনি। #PragatiKaPMMitra”