ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆମେ ସମୂର୍ଣ୍ଣ ତତ୍ପରତାର ସହ କାମ ଜାରି ରଖିବୁ ଓ ଉତ୍ତର ପୂର୍ବାଞ୍ଚଳର ବିକାଶ ଆବଶ୍ୟକତା ପୂରଣ କରିବୁ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
13 MAR 2023 3:14PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସମୂର୍ଣ୍ଣ ତତ୍ପରତାର ସହ କାମ କରି ଉତ୍ତର ପୂର୍ବାଞ୍ଚଳର ବିକାଶ ଆବଶ୍ୟକତା ପୂରଣ ପାଇଁ ନିଜ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ଦୋହରାଇଛନ୍ତି ।
ଆସାମ ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ହିମନ୍ତ ବିଶ୍ୱଶର୍ମାଙ୍କ ଏକ ଟ୍ୱିଟ ଶୃଙ୍ଖଳ, ଯେଉଁଥିରେ ସେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପୂର୍ବାଞ୍ଚଳ ପ୍ରତି ଆଗ୍ରହ ଓ ଯୋଗଦାନ ସମ୍ପର୍କରେ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଥିଲେ, ତାର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଆମେ ସମୂର୍ଣ୍ଣ ତତ୍ପରତାର ସହ କାମ କରି ଉତ୍ତର ପୂର୍ବାଞ୍ଚଳର ବିକାଶ ଆବଶ୍ୟକତା ପୂରଣ କରିବୁ ।”

Prime Minister's Office
We will continue working with full vigour and fulfil the development needs of the Northeast: PM
06 MAR 2023 8:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has reiterated his commitment to continue working with full vigour and fulfil the development needs of the Northeast.
In response to a tweet thread by the Chief Minister of Assam, Shri Himanta Biswa Sarma where he elaborated the Prime Minister's contribution and connect with Northeast, Shri Modi tweeted:
"We will continue working with full vigour and fulfil the development needs of the Northeast."