প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়না অকনবা পাঙ্গলগা লোয়ন্না মখা তানা থবক তৌখিগনি অমসুং অৱাং-নোংপোক্কী চাউখৎ-থৌরাংগী অৱাৎপশিং ফংহনগনি: প্রধান মন্ত্রী
06 MAR 2023 8:22PM by PIB Imphal
ঐখোয়না অকনবা পাঙ্গলগা লোয়ন্না মখা তানা থবক তৌখিগনি অমসুং অৱাং-নোংপোক্কী চাউখৎ-থৌরাংগী অৱাৎপশিং ফংহনগনি হায়না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অমুক হন্না থাজবা পীখ্রে।
অৱাং-নোংপোক্কীদমক প্রধান মন্ত্রীনা পাংথোকখিবা থবকশিং শন্দোক্না ফোঙদোকখিবা অসামগী চীফ মিনিস্তর শ্রী হিমান্তা বিশ্বা শর্মাগী ত্বিৎ থ্রিদ অমগী পাউখুম অমদা, শ্রী মোদীনা ত্বিৎ তৌখ;
“ঐখোয়না অকনবা পাঙ্গলগা লোয়ন্না মখা তানা থবক তৌখিগনি অমসুং অৱাং-নোংপোক্কী চাউখৎ-থৌরাংগী অৱাৎপশিং ফংহনগনি”।

Prime Minister's Office
We will continue working with full vigour and fulfil the development needs of the Northeast: PM
06 MAR 2023 8:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has reiterated his commitment to continue working with full vigour and fulfil the development needs of the Northeast.
In response to a tweet thread by the Chief Minister of Assam, Shri Himanta Biswa Sarma where he elaborated the Prime Minister's contribution and connect with Northeast, Shri Modi tweeted:
"We will continue working with full vigour and fulfil the development needs of the Northeast."