প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আমি পূৰ্ণ শক্তিৰে কাম কৰি যাম আৰু উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চলৰ বিকাশৰ প্ৰয়োজনীয়তাসমূহ পূৰণ কৰিম: প্ৰধানমন্ত্ৰী
06 MAR 2023 8:22PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সম্পূৰ্ণ শক্তিৰে কাম কৰি যোৱাৰ লগতে উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চলৰ উন্নয়নৰ প্ৰয়োজনীয়তাসমূহ পূৰণ কৰি যোৱাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি দোহাৰে।
অসমৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী হিমন্ত বিশ্ব শৰ্মাই প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অৱদান আৰু উত্তৰ-পূবৰ সৈতে বৰ্তাই ৰখা সম্পৰ্কৰ বিষয়ে বৰ্ণনা কৰা এলানি ‘টুইট’ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই শ্ৰী মোদীয়ে ‘টুইট’ কৰে:
"আমি সম্পূৰ্ণ শক্তিৰে কাম কৰি যাম আৰু উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চলৰ উন্নয়নৰ প্ৰয়োজনীয়তাসমূহ পূৰণ কৰিম।"

Prime Minister's Office
We will continue working with full vigour and fulfil the development needs of the Northeast: PM
06 MAR 2023 8:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has reiterated his commitment to continue working with full vigour and fulfil the development needs of the Northeast.
In response to a tweet thread by the Chief Minister of Assam, Shri Himanta Biswa Sarma where he elaborated the Prime Minister's contribution and connect with Northeast, Shri Modi tweeted:
"We will continue working with full vigour and fulfil the development needs of the Northeast."