প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শ্রী অয়্যা ভৈকুন্দ স্বামিকলবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
12 MAR 2023 2:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শ্রী অয়্যা বৈকুন্দ স্বামিকলবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা শ্রী অয়্যা বৈকুন্দ স্বামিকলবু ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক্না মীয়ামগী শেবা তৌনবা অমসুং ইনক্লুসিব ওইবা অমসুং অচুম্বা চৎপা খুন্নাই অমা শেমগৎনবা মহাক মশাবু কত্থোকখি। মহাক্না শোত্থরবশিংবু শক্তি পীনবা খোঙথাং কয়ামরুম পাইখৎলমখি। মহাক্কী ৱাখল্লোনশিংনা মীরোল কয়াবু ইথিল পীরি।”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Sri Ayya Vaikunda Swamikal on his birth anniversary
12 MAR 2023 2:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today paid to Sri Ayya Vaikunda Swamikal on his birth anniversary.
The Prime Minister tweeted :
"Tributes to Sri Ayya Vaikunda Swamikal on his birth anniversary. He devoted himself to serving others and nurturing a society that is inclusive and just. He undertook numerous efforts to empower the downtrodden as well. His thoughts keep inspiring people across generations."