প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ৱার্ল্দ ৱাইল্দলাইফ দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা ৱাইল্দলাইফ কঞ্জরবেসন্নিস্তশিং অমসুং নুংশিজবশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
03 MAR 2023 6:24PM by PIB Imphal
ৱার্ল্দ ৱাইল্দলাইফ দে থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱাইল্দলাইফ কঞ্জরবেসন্নিস্তশিং অমসুং নুংশিজবশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ৱার্ল্দ ৱাইল্দলাইফ দে লাকপদা, লম্লক্কী শা-উচেকশিং নুংশিজবশিং অমসুং লম্লক্কী শা-উচেকশিং কন্নবা থবক তৌরিবশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। শা-উচেকশিংগী লৈফম ঙাক-শেনবা হায়বসি ঐখোয়না পাংথোক্কদবা মরুওইবা থবক অমনি অমসুং মসিগী থবক অসিনা অফবা ফল পুরকপা ঐখোয়না উবা ফংলে। ঐখোয়গী লৈবাক্তা চিতাহশিং তরাম্না ওকখিবা চহি অদু চহি কয়াগী হৌখ্রবশু মতম পুম্নমক্তা নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি”!

Prime Minister's Office
PM wishes wildlife conservationists and enthusiasts on World Wildlife Day
03 MAR 2023 6:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has wished wildlife conservationists and enthusiasts on the occasion of World Wildlife Day.
The Prime Minister tweeted;
“On World Wildlife Day, best wishes to wildlife lovers and those working on wildlife conservation. Protecting animal habitats is a key priority for us and we have seen good results in that. The year gone by will always be remembered as the year we welcomed cheetahs to our nation!”