প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অৰুণাচল প্ৰদেশৰ লোকসকলক তেওঁলোকৰ ৰাজ্যিক দিৱসত শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে
20 FEB 2023 9:09AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰীযুত নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অৰুণাচল প্ৰদেশৰ জনসাধাৰণক তেওঁলোকৰ ৰাজ্যিক দিৱসত শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
এটা টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“গতিশীলতা আৰু দেশপ্ৰেমৰ বাবে পৰিচিত ৰাজ্য অৰুণাচল প্ৰদেশৰ জনসাধাৰণলৈ ৰাজ্যিক দিৱসৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিলোঁ। ৰাজ্যখনৰ জনসাধাৰণে বহু ক্ষেত্ৰত ভাৰতৰ অগ্ৰগতিত অৰিহণা যোগাইছে। মই প্ৰাৰ্থনা কৰোঁ যে অনাগত বছৰবোৰত অৰুণাচল প্ৰদেশে প্ৰগতিৰ নতুন উচ্চতা স্পৰ্শ কৰি যাওক।”

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to people of Arunachal Pradesh on their Statehood Day
20 FEB 2023 9:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to the people of Arunachal Pradesh on their Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Statehood Day wishes to the people of Arunachal Pradesh, a state synonymous with dynamism and patriotism. The people from the state have contributed to India’s progress in many sectors. I pray that Arunachal Pradesh keeps scaling new heights of progress in the coming years.”