প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ঝারখন্দগী ধনবাদতা থোকখিবা মৈহৌ-লাংপোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে
31 JAN 2023 11:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঝারখন্দগী ধনবাদতা থোকখিবা মৈহৌ-লাংপোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা প্রাইম মিনিস্তর্স নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী খুদোংথিবা থৌদোক অদুদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ এক্স-গ্রেসিয়া ওইনা পীনবা অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীনবা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি:
“ধনবাদতা থোকখিবা মৈহৌ-লাংপোক্কী থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদবশিং অদু থমোয় শোক্না নুংঙাইতে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু: পি.এম. @narendramodi”
“পি.এম.এন.আর.এফ.তগী ধনবাদকী মৈহৌ-লাংপোক্কী থৌদোক অদুদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ এক্স-গ্রেসিয়া ওইনা অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: পি.এম. @narendramodi”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a fire in Dhanbad, Jharkhand
Announces ex-gratia from PMNRF
31 JAN 2023 11:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a fire in Dhanbad, Jharkhand.
The Prime Minister has also announced an ex-gratia of Rs. 2 lakhs to the next kin of deceased and Rs. 50,000 to those injured in the accident from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister Office tweeted;
“Deeply anguished by the loss of lives due to a fire in Dhanbad. My thoughts are with those who lost their loved ones. May the injured recover soon: PM @narendramodi”
“An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased in the fire in Dhanbad. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”