অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
দেবেলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্তর্ন রিজনগী মন্ত্রালয় (এম.দোনর)না “হর ঘর ধ্যান” কেমপেনগী মখাদা মেদিতেশন অমসুং মেন্তেল হেল্থকী মতাংদা পুং অমগী ওইবা ইন্ত্রোদক্তরী সেসন অমা পাংথোকখ্রে
31 JAN 2023 10:37AM by PIB Imphal
“আজাদি কা অমৃত মাহোতসব”কী খুশিল থৌরাং মখাদা, দেবেলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্তর্ন রিজনগী মন্ত্রালয় (এম.দোনর)না নই দিল্লীগী ৱিগ্যান ভৱন এনেক্সতা মখোয়গী ওফিসরশিং/স্তাফশিংগীদমক্তা “হর ঘর ধ্যান” কেমপেনগী মখাদা মেদিতেশন অমসুং মেন্তেল হেল্থকী মতাংদা পুং অমগী ওইবা ইন্ত্রোদক্তরী সেসন অমা শিনখ্রে।
সেসন অসিদা আর্ত ওফ লিবিংদগী সুকুমারি অরুনিমা অমসুং শ্রী সুয়াশ শিয়ামনা ময়াই তাংবল লৌখি।
সেসন অসিনা মসিদা শরুক য়ারিবশিংগী মেন্তেল অমসুং ইমোস্নেল হেল্থকী মতাংদা ওরিয়েন্তেশন পীবগী মতাংদা অখন্নবা মিৎয়েং থমখি, মেদিতেশনগী য়াম্না চম্বা অমসুং য়াম্না লাইনা তৌবা য়াবা প্রক্তিস মখল অমা হৌদোকখি অমসুং ইশা ইথন্তনা ফগৎহন্নবগী লেপ্তনা চত্থগদবা খোংচৎ অমগী য়াম্লবা মচাক-মচং কয়া অমসু পীখি।
এম.দোনরনা মখল-মখা কয়াগী মীওইবা খুনাইগীদমক্তা লাক্কদবা তুংগী মতমশিংদা অনৌবা অৱাংবা থাক অমদা মেদিতেশন অমসুং মেন্তেল হেল্থকী প্রক্তিস অসিবু মখাতানা খুমাং চাউশিনহনবা পাম্লি।

Ministry of Development of North-East Region
Ministry of Development of North Eastern Region (MDoNER), observes One-hour Introductory Session on Meditation and Mental Health under “Har Ghar Dhyan” campaign
31 JAN 2023 10:37AM by PIB Delhi
Under the aegis of “Azadi Ka Amrit Mahotsav”, the Ministry of Development of the North Eastern Region (MDoNER) has organized One Hour Introductory Session on Meditation and Mental Health under “Har Ghar Dhyan” campaign for their Officers/ Staff at Vigyan Bhawan Annexe, New Delhi.
The Session was presided by Ms. Arunima Sinha and Mr. Suyash Raj Shivam from the Art of Living.
The session focused on orientation of the participants to mental and emotional health, introduced a simple and easy-to-adopt practice of meditation and provided a plethora of content for a continuous journey of self-improvement.
MDoNER wishes to carry forward the practice of meditation and mental health to new heights in near future for people from all walks of life.