Prime Minister's Office
PM lauds utilisation of India-UAE CEPA by Indian Exporters
31 JAN 2023 6:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the utilisation of India-UAE Comprehensive Economic Partnership Agreement (CEPA) by Indian Exporters.
Sharing a tweet by Union Minister of Commerce & Industry, Shri Piyush Goyal, the Prime Minister tweeted;
“A great sign for Indian enterprise, it will make Indian products popular globally.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী এক্সপোর্তরশিংনা ইন্দিয়া-য়ু.এ.ই. সি.ই.পি.এ.বু কান্নগদবা মওংদা শিজিন্নখিবা অদুগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকপা
31 JAN 2023 6:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী এক্সপোর্তরশিংনা ইন্দিয়া-য়ু.এ.ই. কমপ্রেহেন্সিব ইকোনোমিক পার্তনরশিপ এগ্রীমেন্ত (সি.ই.পি.এ.)বু মতিক চানা কান্নগদবা মওংদা শিজিন্নখিবা অদুগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
কেন্দ্রগী কমর্স অমসুং ইন্দস্ত্রীগী মন্ত্রী, শ্রী পিয়ুশ গোয়লনা তৌরকপা ত্বীত অমা শিয়র তৌরদুনা , প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি;
“ভারতকী এন্তরপ্রাইজকীদমক্তা য়াম্না অচৌবা খুদম অমনি, মসিনা ভারতকী পোত্থোকশিং মালেম শিনবা থুংনা মীয়াম্না হেন্না পাম্নহল্লগনি।”