Prime Minister's Office
PM lauds utilisation of India-UAE CEPA by Indian Exporters
31 JAN 2023 6:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the utilisation of India-UAE Comprehensive Economic Partnership Agreement (CEPA) by Indian Exporters.
Sharing a tweet by Union Minister of Commerce & Industry, Shri Piyush Goyal, the Prime Minister tweeted;
“A great sign for Indian enterprise, it will make Indian products popular globally.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতীয় ৰপ্তানিকাৰীৰদ্বাৰা ভাৰত-ইউএইসৰ্বাংগীন অৰ্থনৈতিক অংশীদাৰিত্ব চুক্তি(চিই পি এ)ব্যৱহাৰক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
31 JAN 2023 6:53PM by PIB Guwahati
ভাৰত-ইউ এ ইৰ সৰ্বাংগীন অৰ্থনৈতিক অংশীদাৰিত্ব চুক্তি (চিইপা) ভাৰতীয় ৰপ্তানিকাৰকসকলে ব্যৱহাৰ কৰা কাৰ্যক প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰশংসা কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় বাণিজ্য আৰু উদ্যোগ মন্ত্ৰী শ্ৰী পিয়ুষ গোৱালৰ এটা টুইট শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;“ভাৰতীয় উদ্যোগৰ বাবে এক ডাঙৰ লক্ষণ, ই ভাৰতীয় সামগ্ৰীক বিশ্বজুৰি জনপ্ৰিয় কৰি তুলিব।”