প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শক্নাইরবা আর্কিতেক্ত দোক্তর বি.ভি. দোসী লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
24 JAN 2023 1:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা আর্কিতেক্ত দোক্তর বি.ভি. দোসী লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“দোক্তর বি.ভি. দোসী মশক নাইরবা আর্কিতেক্ত অমদি ইনস্তিত্যুসন বিল্দর অমা ওইরম্মী‍। তুংগী মীরোলশিংনা মহাক্কী অথোইবা থবকশিং ভারত পুম্বদা লৈরিবা মহাক্কী ফজরবা থবকশিংদগী উবা ফংগনি‍। মহাক্না লৈখিদবা অসি অৱাবগী মশক্নি‍। মহাক্কী ইমুং মনুং অমদি মহাক্কী থবকশিংবু পামজরম্বশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকচরি‍। ওম শান্তি‍।”

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of noted architect Dr. BV Doshi
24 JAN 2023 1:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of noted architect Dr. BV Doshi.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Dr. BV Doshi Ji was a brilliant architect and a remarkable institution builder. The coming generations will get glimpses of his greatness by admiring his rich work across India. His passing away is saddening. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."